Astroloģiskā prognoze 2022. gada jūlijam no Mihaila Levina

Baudīsim vasaru, sauli un lielisku noskaņojumu. Nu, lai viss noritētu gludi, būtu jauki paļauties uz slavenā krievu astrologa Mihaila Levina astroloģisko prognozi, jo īpaši tāpēc, ka, pēc viņa teiktā, jūlijs, salīdzinot ar jūniju, būs diezgan saspringts un grūts.

Aktīvs un saspringts

No 3. jūlija Saule atrodas opozīcijā Plutonam, un tas turpināsies visu mēnesi. Tas dod ļoti spēcīgu enerģiju, bet tajā pašā laikā rada ievērojamu spriedzi. Konflikti kļūst intensīvi, bieži vien būs iespējams novērot traucējumus burtiski no zila gaisa.

Astrologs iesaka nebūt pasīvam. Darīt! Palieliniet savu fizisko aktivitāti, lai nomierinātu un mazinātu spriedzi. Izmetiet enerģiju mierīgiem nolūkiem. Ieejot mājā, nekavējoties nomazgājiet rokas, neienesiet mājā visu ielas spriedzi.

Ja redzi, ka partneris sāk izrādīt spītību, iet pēc principa, tad labāk paej malā. Īpaši tas attiecas uz vecāku un bērnu attiecībām – necenties ar savu gribu apspiest savu atvasi, tas situāciju tikai pasliktinās.

Šādi spītības un spriedzes sprādzieni īpaši spēcīgi būs jūlija pirmajā dekādē. Tāpēc mēneša sākumā centies izvairīties no problemātisku jautājumu risināšanas.

Līdz 5. jūlijam Marss atradīsies savā zīmē, Auna zīmē, un būs asāks kā jebkad. Merkurs atrodas Dvīņu zīmē un ir arī diezgan dinamisks. Pēc piektā jūlija kļūs nedaudz vieglāk – Marss pāries Vērsī, bet Merkurs – Vēzī. Gribas un garīgās aktivitātes būs mierīgākas. Tiesa, spītība pieaug, bet tik un tā būs vieglāk sarunāties.

Neptūns būs statisks līdz 12. jūlijam. Tas rada augstu jūtīgumu, un tas ir vienkārši lieliski piemērots mīlestībai un tuvībai, bet ļoti grūti visu veidu sarunām. Tāpēc izvairieties no konfliktsituācijām, īpaši, ja tās attiecas uz reliģiskiem un nacionāliem jautājumiem.

Mēnesi nav ieteicams dīkstāvē – liekā enerģija ir jāatbrīvo normālos un produktīvos darbos. Bet mēģiniet strādāt mazās grupās vai vienatnē. Lielās grupās būs strīdi un konflikti.

Sarežģītas dienas būs laika posms no 11. līdz 14. jūlijam, jo ​​13. ir pilnmēness. Šajā laikā emocionālais stress sasniegs maksimumu.

No 18. jūlija Venera pāriet uz Vēzi, un tur valda emocionāla stabilitāte. Kopš 22. jūlija Saule Lauvā. Var jau ar galvu ienirt biznesa problēmās.

 28. jūlijs — Jauns Mēness un Jupitera maiņa. Jupiters ir spiediens un apņēmība, bet tajā pašā laikā saasināsies ambīcijas, tāpēc attiecībās ar darbiniekiem ir jāizrāda maksimāla smalkjūtība. Un, ja ir iespēja pārcelt sarunas uz nākamo mēnesi, tad labāk to darīt, jo jebkurš sīkums var izraisīt konfliktu.

Apkoposim. Jūlijs ir lielisks laiks sirdslietām, labāk neuzspiest biznesu, bet vajag vairāk strādāt, nevis stāvēt uz vietas. Ir jāpalielina gan darba, gan fiziskā slodze, lai enerģija izplūstu ārā. Tas var būt ļoti konstruktīvi, ja ir ko darīt. Centieties veidot pēc iespējas delikātākas savstarpējās attiecības ar darbiniekiem darbā.

Lasi vēl: Optimistiem uzsmaida veiksme: 4 zodiaka zīmes, kurās tik un tā viss būs kārtībā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment