Astroloģiskā prognoze 2022. gada jūlijam no Mihaila Levina

 

Pirkumi un iegādes

Kamēr Neptūns vēl ir statisks (līdz 12. jūlijam), ar iegādēm jābūt uzmanīgiem, labvēlība ir zem vidējā.

 

No 13 līdz 14 neko dārgu un prestižu labāk nepirkt. Un no 16. līdz mēneša beigām laiks ir labvēlīgs, izņemot 28. un 29. datumu.

 

Negadījumu līmenis

Nelaimes gadījumu maksimums ir mēneša sākumā, īpaši pirmajā nedēļā. Otrs negadījumu maksimums būs pilnmēness apkaimē no 12. līdz 14.jūlijam. Un trešais maksimums – no 26. jūlija līdz mēneša beigām.

Studijas un eksāmeni

Jūlijā sākas uzņemšana augstskolās un dokumentu iesniegšana. Ja dokumentu iesniegšana gaidāma līdz 12.jūlijam, tad rūpīgi jāpārbauda izpilde – statiskā Neptūna dēļ var atrast daudz kļūdu un papīrus.

Ja eksāmeni tiek kārtoti kaut kur citur, tad, ja iespējams, labāk tos nelikt pilnmēness dienā 13. jūlijā – emocionālais stāvoklis ir pārāk nestabils.

Pēc pilnmēness ir vieglāk mācīties un nokārtot eksāmenus. Īpaši labvēlīgs ir laiks no 20. jūlija līdz mēneša beigām.

Veselība

Jūlijs ir ļoti noslogots, tāpēc visu mēnesi būs jāseko līdzi savai veselībai. Ja veselība atļauj, tad palieliniet fizisko aktivitāti. Centies vairāk laika pavadīt dabā, pastaigāties. Labas ūdens procedūras stresa mazināšanai.

Tas ir īpaši svarīgi paaugstinātas spriedzes dienās no 11. līdz 15. jūlijam un no 27. līdz 31. jūlijam.

Sanāksmes

Jūlijā biežāk jātiekas ar mīļajiem. Šie kontakti mazinās spriedzi, pārnes to uz citu sfēru. Taču esiet gatavs piekāpties un neievērot principu.

Nu, vislabākais veids, kā mazināt stresu, ir daba, pelde upē, lāpsta un grābeklis dārzā! Vairāk saskares ar zemi un ūdeni. Un tad jūlijs būs dinamisks un auglīgs.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kuras satiks savu mīlestību 2022. gada jūnija beigās

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment