Astrologs Pāvels Globa pastāstīja, kas sagaidāms Aprīlī

Krievu astrologs Pāvels Globa pastāstīja, kas sagaida zodiaku pārstāvjus šī gada aprīlī. Tātad gaisa zīmes nokļūs laimes pasaulē, un ugunīgās saskarsies ar neparedzētām nepatikšanām.

UGUNS STIHIJA –

Šajā kategorijā ietilpst Auns, Lauva un Strēlnieks. Aprīlis zīmju pārstāvjiem sagādās daudz raižu. Tomēr ikvienam ir iespēja gūt panākumus. Astrologs ir pārliecināts, ka mēneša vidū viņiem izlauzīsies veiksmes stars. Un pirms tam jums būs jādara viss iespējamais, lai saglabātu savu statusu.

Globa atzīmēja, ka Auns gaida dramatiskas pārmaiņas. Lauvām šomēnes būs unikāla pieredze, kad viņi no ārpuses saskaras ar neticamiem trikiem. Un Strēlniekus sagaida visvairāk pozitīvas izmaiņas. Aprīlī viņu dzīvi piepildīs patīkami un gaidīti darbi.

ZEMES STIHIJA –

Zemes pārstāvji ir Vērši, Jaunava un Mežāzis. Astrologs ir pārliecināts, ka pavasara otrajā mēnesī viņiem būs neticami pacelšanās. Tomēr, lai paliktu augšgalā, viņiem būs smagi jāstrādā.

Mežāžiem visu brīvo laiku vajadzētu pavadīt kopā ar ģimenes locekļiem. Vērsim vajadzētu izvairīties no kārdinājumiem. Astrologs atzīmēja, ka mīlestība pret materiālajiem labumiem nav viņu rakstura iezīme. Un vientuļās Jaunavas var sastapt lielu mīlestību. Ja viņi neaizveras sevī, bet ļauj dvēselei atrast laimi.

GAISA STIHIJA –

Aprīlim patīk viņu vieglums. Tāpēc viņš darīs visu iespējamo, lai zvaigznes viņiem saplūstos vislabvēlīgākajā veidā. Tātad Svari atradīs ilgi gaidīto mierīgumu un piepildīs loloto vēlmi. Ūdensvīri iekaros jaunu virsotni. Un Dvīņi saskarsies ar izvēlētajām mokām. Tomēr viņi tiks labi atalgoti, ja izrādīs savu gudrību un savaldību.

ŪDENS STIHIJA –

Aprīlis ir sagatavojis vairākas dāvanas ūdens pārstāvjiem. Vēžiem būs jāmaina ikdienas režīms un jāpārsniedz komforta zona. Skorpioni šomēnes nolems doties ceļojumā vai piedalīties piedzīvojumā. Un Zivīm būs jāpabeidz iepriekš uzsāktais bizness un jāatgriežas pie ikdienas pienākumu izpildes.

Lasi vēl: TESTS: Kas jūs esat no 7 nāves grēkiem vai kāda kaisle var tevi iznīcināt

Avots:

govoritufa.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment