TESTS: Kas jūs esat no 7 nāves grēkiem vai kāda kaisle var tevi iznīcināt

Septiņi nāvējošie grēki ir mitoloģiski dēmoni, kas vilina cilvēkus. Kopš seniem laikiem skaitlis “7” tika uzskatīts par maģisku, svētu.

Kas tie ir par septiņiem nāves grēkiem?

Pūķis

Lapsa

Kaza

Lācis

Lauva

Kuilis

Čūska

 

Vai vēlaties uzzināt, kāda aizraušanās var jūs iznīcināt? Pēc tam apskatiet attēlu un izvēlieties vienu dzīvnieku. Veiciet izvēli intuitīvi!

DUSMAS – 1 – PŪĶA GRĒKS

Daži domātāji uzskata, ka dusmas ir dabiska cilvēka dvēseles izpausme. Tomēr mūsdienu psiholoģijā dusmas tiek interpretētas kā postoša sajūta cilvēkam.

Spēcīgas negatīvās emocijas ir bīstamas personībai, jo tās to iznīcina, padara neaizsargātu, vāju. Ja jūs izvēlējāties pūķi, tad jums bieži nākas krist dusmās. Varbūt kaut kas vai kāds tevi provocē to darīt. Jebkurā gadījumā jums vajadzētu atbrīvoties no sliktā ieraduma iekrist trakumā, jo tas jums var beigties slikti.

LEPNUMS – 2 – LAPSAS GRĒKS

Alkatīgi cilvēki ir atgrūž. Nevienam nepatīk ar viņiem sadarboties. Ja jūs interesē lapsas, padomājiet, kāpēc jūs esat saistīts ar šo konkrēto netikumu. Varbūt jūs esat atteicis palīdzību tuviniekiem, un tas neapzināti jūs satrauc.

Psihologi uzskata, ka alkatības izpausme tādā vai citādā mērā rada cilvēkam vainas sajūtu, lai arī zemapzinīgā līmenī. Arī šis grēks var būt saistīts ar mantkārīgiem izaicinājumiem. Atbrīvojieties no tādiem garastāvokļiem, jo laimīgas lietas ir nesavtīgas, kaut gan tas ir tik patīkami!

RIJĪBA – 3 – KAZAS GRĒKS

Nāves grēks ietver sevī visu veidu cilvēka seksuālo aktivitāti pirms viņa oficiālās iestāšanās laulībā. Šeit runa ir par nekārtīgiem dzimumsakariem, nodevībām, seksuālajām deviācijām.

Atcerieties, ka katrai cilvēka darbībai ir sekas. Kaislība ir liela, bet ne vienmēr piemērota. Reliģija un psiholoģija veicina visu veidu mīlestības un aizraušanās izpausmes, bet tikai likumīgā laulībā.

SKAUDĪBA – 4 – LĀČA GRĒKS

Vai jums bieži ir jāatsakās no kaut kā svarīga tikai tāpēc, ka jums kaut kas jādara? Ja esat izvēlējies lāci, droši vien tā ir. Vai jūs bieži esat nomākts? Lai nu kā, vara grēks ir viens no nepiedodamākajiem.

Kāpēc ir tā, ka? Fakts ir tāds, ka cilvēks būs laimīgs tikai attīstības procesā (kā to ir iecerējis Dievs). Darbības atteikums, nonākšana izmisumā ir egoisma, neuzticēšanās Dievam izpausme.

IEKĀRE – 5 – LAUVAS GRĒKS

Lepnums, iedomība ir bīstams mirstīgs grēks. Cilvēks, kurš sevi uzskata par labāku par citiem, ir lemts noslīkt ilūzijās. Viņi nevar būt laimīgi.

Neatzīt citu nozīmīgumu nozīmē, ka cilvēks nemīl sevi. Bet viņš cenšas slēpt šo nepatiku ar lepnumu, demonstrējot savu svarīgumu. Ja šajā pārbaudē izvēlējāties lauvu, padomājiet par to.

ALKATĪBA – 6 – KUIĻA GRĒKS

Pirmā un galvenā šī mirstīgā grēka nozīme ir pārtēriņš. Visbiežāk mēs runājam par ēdienu. Cilvēks mēģina iegūt prieku no ēdiena ēšanas procesa, jo viņš neapzināti piedzīvo neapmierinātību ar dzīvi. Bet no reliģijas viedokļa šāda rīcība izraisa visatļautības sajūtas veidošanos.

Psihologi ir pārliecināti, ka cilvēks būs harmonisks tikai tad, ja viņam sāk parādīties attieksme “Visam vajag normu”.

Arī šo grēku var saistīt ar pārmērīgu zinātkāri. Ja esat izvēlējies kuili, bet nepamanāt pārēšanās paradumu, tad varbūt jūs bieži pārāk intensīvi interesē citu cilvēku dzīve.

SLINKUMS – 7 – ČŪSKAS GRĒKS

Skaudība ir ļoti nopietna. Tas nozīmē zemapzinīgu vai apzinātu tieksmi padarīt nelaimīgu skaudības objektu. Cilvēks, kurš apskauž, nevar būt laimīgs. Viņš savā dvēselē uzkrāj visļaunāko, kas ar laiku to sagrauj.

Skaudība ir iemesls noziegumiem, nodevībām un krāpšanām. Tā ir tikai destruktīva sajūta ne tikai no cilvēka psiholoģijas pozīcijas, bet arī no reliģijas pozīcijas.

Padomājiet par to, kāpēc jūsu izvēle krita uz čūskas. Jums var būt nepieciešams apmeklēt psihologa konsultāciju, lai izbeigtu greizsirdības slikto ieradumu.

Lasi vēl: Tests – Kāda enerģija Jums būs vajadzīga pavasarī

Avots:

colady

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment