Bads ir trešais apokalipses jātnieks. Vangas briesmīgās prognozes atkal piepildās

 

Valstī sākas bads, cilvēki apzog veikalus, un valdība jau ir izdevusi dekrētu, kas aizliedz kviešu eksportu, lai saglabātu kontroli pār vietējo tirgu pasaules cenu kāpuma apstākļos. Arī viena no lielākajām graudu piegādātājām Krievija uz laiku aizliegusi eksportu.

Kamēr vēl ir robs – graudus var piegādāt Dienvidamerikas valstis, Turcija, Ēģipte. Bet kas zina, cik ilgi tas turpināsies? Šo valstu valdības galvenokārt strādās savu iedzīvotāju labklājības labā. 17. martā Turcija jau ierobežoja vairāku pārtikas produktu, tostarp miltu un graudu, eksportu.

Neviļus atsauc atmiņā Vangas prognozes par to, kas mūs sagaida 2022. gadā. Zīlniece jau ir prognozējis dzeramā ūdens trūkumu vairākās valstīs, badu pasaulē un BRIESMUS UGUNS UN SAUSUMUS INDIJAI. Neaizmirstiet par sešiem divniekiem (22.02.2022.), kas solīja nopietnu pārmaiņu sākumu visas planētas dzīvē. Kā redzam, Vanga kļūdījās tikai par 2 dienām.

Acīmredzot cilvēci gaida patiešām briesmīgi laiki. Pēc trim apokalipses jātniekiem – slimības, kara un bada – vienmēr nāk ceturtais – nāve …

Lasi vēl: 2022. gada jūnija pirmā nedēļa: kurām zodiaka zīmēm dikti paveiksies

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment