Bads ir trešais apokalipses jātnieks. Vangas briesmīgās prognozes atkal piepildās

Divdesmit pirmā gadsimta trešā desmitgade cilvēcei var kļūt vēl briesmīgāka. Mūsu civilizācija jau piedzīvo divus apokalipses jātniekus – slimību un karu.

Pati pirmā slimība ielauzās mūsu ierastajā dzīvē. Līdz šim koronavīrusa epidēmija prasījusi jau vairāk nekā 6 miljonus cilvēku dzīvības, un slimība vēl nav apturēta.

Nākamais bija karš. Par katalizatoru kļuva NVO Ukrainā, kam sekoja Turcijas armijas militārā operācija Irākā, nākamā ir Taivāna. Pasaule ar katru dienu tuvojas iespējamajam trešajam pasaules karam.

Taču pavisam drīz cilvēce saskarsies ar jaunu jātnieku – badu. Saistībā ar karadarbību Ukrainas teritorijā valstī ir traucēta labības sēšana. “Civilizētās” pasaules valstis izmisīgi cenšas izvest atlikušos graudus no neatkarīgās teritorijas, nākotnē nolemjot ciešanām visus Ukrainas iedzīvotājus.

Taču pārtikas trūkums ilgtermiņā to neatrisinās. Indija apņēmās piegādāt pasaules tirgiem iztrūkstošos apjomus traucētās sējas kampaņas dēļ. Tomēr nesen pienāca briesmīgas ziņas: rekordkarstums iznīcina ražu Indijā, pieaug enerģijas trūkums, un ekonomika ir pakļauta nopietnam spiedienam.

Indijas pilsētā Bandā temperatūra sasniedza 49 grādus pēc Celsija. Pieprasījums pēc gaisa kondicionētājiem ir strauji pieaudzis, saasinot enerģētikas krīzi. Valstī trūkst ogļu, tāpēc daudzas elektrostacijas ir apstājušās. Bet vissliktākais valstī ir mirstošā labība.

Lasi vēl; Astroloģes Olgas Medveckajas prognoze: Ukrainas-Krievijas karā varētu iesaistīties vēl kāda valsts

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment