Bez tiesībām kļūdīties: kuras zodiaka zīmes teju nekad nedod otro iespēju

Kad cilvēks tiek maldināts un nodots, viņam ir grūti atkal sākt uzticēties pāridarītājam. Tiesa, liela daļa cilvēku bieži ir gatavi dot otru iespēju laboties.

Tomēr, pēc astroloģes Marinas Smirnovas domām, ir zodiaka zīmes, kas teju nekad nepiedos tiem, kas viņus aizvainojuši. Tas lielā mērā ir saistīts ar faktu, ka viņiem ir vieglāk atteikties sazināties ar cilvēku, nekā dot otru iespēju.

Lasi arī: Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2022. gada 22. līdz 28. augustam visām zodiaka zīmēm

Kuras zodiaka zīmes nekad nedod otro iespēju?

Ir trīs zodiaka apļa pārstāvji, kuri ir nelokāmi savā lēmumā. Viņi var viegli atvadīties no cilvēka (ja tas ir vajadzīgs), pat ja tas bija bērnības draugs vai dvēseles radinieks.

 

Vēži

Vēži ir jūtīgi un emocionāli cilvēki, kas ļauj nepatikšanām un grūtībām iziet cauri sev. Tāpēc viņiem nodevība ir īsts “nazis mugurā”. Un, lai turpmāk nepiedzīvotu šādas sāpes, viņi ir gatavi atteikties sazināties ar nodevēju.

Vēžiem ir vērts vienreiz apdedzināties, un otro reizi viņi nepieļaus. Tāpēc ir bezjēdzīgi cerēt, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji likumpārkāpējam sniegs otru iespēju. Pat ja Vēzis tomēr joprojām iziet uz kompromisiem un mēģinās glābt attiecības, tās vairs nebūs tādas kā agrāk.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment