Bīstamākās zodiaka zīmes pēc šķiršanās – šeit ir reitings!

7. Mežāzis

Mežāži bēdājas, kad zaudē mīlestību. Pēc šķiršanās Mežāži visu savu enerģiju velta darbam, cenšoties uzlabot sevi, vai arī uzlabot savu dzīvi kaut kādā redzamā veidā.

Un visu laiku viņi domās par to, kā varēja pamēst tādu brīnumu. Mežāža pārdzīvojumi vienmēr ir spēcīgi, viņš var pat iekrist dziļā depresijā.

Bet ārēji viņš izskatīsies pilnīgi parasti, un jūs nekad neuzzināsiet, kāda vētra plosās viņa dvēselē.

8. Svari

Svari ir romantiķi, un tas pārsteidzošā veidā palīdz viņiem pārdzīvot šķiršanos. Viņi zina, ka var atkal atrast mīlestību, un praktiski uzreiz to arī atrod.

Svari nekad neaplies bijušos ar dubļiem, jo pat skumjās viņi cenšas saglabāt skaistuma un līdzsvara atmosfēru. Viņi neuzbāzīsies un neizteiks savu neapmierinātību.

Visas dvēseliskās mokas viņi maksimāli noskalo vīnā. Saziņa ar bijušajiem vienmēr ir korekta un labvēlīga.

9. Ūdensvīrs

Ūdensvīri nepārdzīvo šķiršanos tik ļoti, kā to dara citi cilvēki. Viņi var būt sāpju nomākti, bet virzīs šo enerģiju produktīvā gultnē, un daudzi tā arī neuzzinās, cik ļoti grūti viņiem ir.

Par bijušajiem jūs no Ūdensvīra nedzirdēsiet nevienu sliktu vārdu.

10. Vērsis

Vērši prot pēc šķiršanās palikt par draugiem. Bet, ja jūs izšķīrāties ar kašķi, tad Vērsis turēsies no jums pa gabalu. Nav vajadzības baidīties, ka no Vērša puses nāks atriebība vai nejaucības, viņš vienkārši jūs sāks nicināt un izsvītros no savas dzīves.

11. Strēlnieks

Strēlnieki lielākajā daļā gadījumā šķiras viegli. Jo apkārt taču ir tik daudz interesantu cilvēku. Bet, ja jūs no Strēlnieka esat aizgājuši pie cita bez viņa piekrišanas, viņš ilgi stāvēs zem jūsu balkona vai arī šķībi skatīsies uz jums tikšanās reizē, cenšoties izraisīt sirdsapziņas pārmetumus.

Visā visumā Strēlnieks spēj ātri saņemt sevi rokās un draudzīgi komunicēt pat ar pasaulē visnelietīgāko krāpnieku.

12. Auns

Ja Auns jūs pamet, tad viņam jau viss ir kļuvis vienalga. Bet, ja jūs pametat Aunu, tad gatavojaties stihiju neprātam. Un labi, ja cietīs tikai vāze.

Lasi vēl: 14 ļoti īsi, taču biedējoši stāsti, kas uzdzen zosādu

Toties pēc tam Auni ir ļoti adekvāti bijušie, un var gan likt jūs mierā, gan arī draudzēties ar jums, uzklausot pēdējās ziņas par jūsu privāto dzīvi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment