Brīdinājums vecākiem, kuru mazuļi izmanto snīpjkrūzes!

d

a

Saimons Okanada (Simon O’kanada) brīnījās, kāpēc viņa mazais dēls bieži slimo. Viņš paņēma atvases dzēriena trauciņu, kam ir vāks un snīpis un kas tiek reklamēts kā produkts, kam šķidrums netek garām, lai to apskatītu. Liels bija tēva pārsteigums, atrodot krūzītes sastāvdaļā pelējumu. Diemžēl, to nevarēja atrast citādāk, kā vien to salaužot, tomēr tas bija tā vērts.

b

Konkrētā sūdzība bija par “The Tommee Tippee” izstrādājumu. Tēvs dalījās ar savu atradumu internetā, un ziņa strauji izplatījās, satraucot lielu daļu vecāku, kuru bērni lieto šādas krūzītes. Izstrādājuma ražotājfirma reāģēja uz sūdzībām, izplatot paziņojumu, ka produkts var laist garām šķidrumu, ja tas tie nepareizi lietots. Krūzīte ir paredzēta aukstiem, viegliem dzērieniem, tai skaitā ūdenim un sulām, kurās nav biezumi. Problēmas sākas rasties tad, ja krūzītē lej biezāku piena maisījumu, sulu ar biezumiem vai siltu škidrumu. Tāpat viņi iesaka krūzīti izmazgāt uzreiz pēc lietošanas.

c

Jāsaka gan, ka kāda “The Tommee Tippee” firmas darbiniece, uzklausot noraizējušās tēva sūdzību, esot vien skaļi pasmējusies.

Tomēr izrādās, ka sūdzības par šīm krūzēm nav nekas jauns. Gan Amazon, gan Facebook lapās norūpējušies vecāki ir dalījušies ar attēliem, kuros redzamas krūzītes ar pelējumu. Krūzītes no bērnam kaitīgajām vielām nevarot izmazgāt nedz trauku mašīnā, nedz ar rokām, jo vienkārši netiek tur klāt.

f

Avots: Daily Mail

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment