Četras zodiaka zīmes, kurām neticami veiksies 2023. gada februārī

 

 

Svaru horoskops 2023. gada februārim

Svari, sapņojot par lielu un tīru mīlestību, 2023. gada februārī spēs apburt jebkuru. Tam palīdzēs Venera, kas uzlabos pavedināšanas prasmes, jo priekšplānā izvirzīsies personiskās attiecības. Tiem gaisa stihijas pārstāvjiem, kuri saskaras ar kaislības izdzišanu, būs iespēja atdzīvināt liesmu. Galvenais ir neaizmirst par partnera vēlmēm. Pastāv iespēja, ka mīļotais cilvēks aizraus ar ko citu un nenovērtēs pārmērīgas rūpes par romantiku.

Šajā zodiaka zīmē dzimušie parasti tiek kratīti no vienas puses uz otru, bet ziemas beigās šādas nepastāvīgas dabas baudīs harmoniju it visā. Svari būs apmierināti ar savu dzīvi un apkārtējo pasauli. Un pat ja kaut kas jums neder, to būs viegli mainīt. Lai likteņa dāvanas nepaietu garām, februārī brīvais laiks jāvelta paziņu loka paplašināšanai, darba sarunām, izdevīgiem darījumiem, daudzsološiem projektiem, papildu ienākumu un sponsoru atrašanai, kā arī autoritātes stiprināšanai acīs. kolēģiem.

Tiem Svariem, kuri vēl nav atraduši dvēseles radinieku, būs iespēja izveidot spēcīgu savienību, kuras pamatā ir mīlestība un cieņa. Mīlētāju nākotne būs pārsteidzoša. Kas attiecas uz Svariem-darbaholiķiem, pastāv liela varbūtība virzīties pa karjeras kāpnēm. Lai sasniegtu mērķus, jums vajadzētu izmantot iekšējo magnētismu. Svariem nevajadzētu satraukties un padoties, ja kaut kas nenotiek pēc plāna, jo veiksme būs viņu pusē.

Ūdensvīru horoskops 2023. gada februārim

Tie, kas dzimuši zem Ūdensvīra zodiaka zīmes, jau sen ir jutušies kā sasieti spārni. 2023. gada februārī šie Gaisa stihijas pārstāvji varēs atbrīvoties no važām, atsakoties no apgrūtinošiem pienākumiem. Pienāk brīdis, kad priekšplānā izvirzās tavas vēlmes un sapņi. Ja Ūdensvīri izvirzīs sevi priekšgalā, ar viņiem notiks pārsteidzošas pārmaiņas.

Pēdējā ziemas mēnesī ir pilnīgi iespējams atklāt savu potenciālu. Zvaigznes iesaka Ūdensvīram nekautrēties izrādīt savas zināšanas, prasmes, talantus. Protams, ir svarīgi neapstāties un nemitīgi attīstīties. Starp citu, ja februārī dosies uz kādiem kursiem, mācības būs auglīgas. Jaunu paziņu sabiedrībā var pilnveidoties un izdzīvot siltus mirkļus – tādi gadi vēlāk izraisa nostalģiju.

Lasi vēl: Auns saskarsies ar atkarībām, Lauva sasniegs džekpotu: pilns horoskops 2023. gadam visām zodiaka zīmēm

Vēl 2023. gada februārī Ūdensvīrs varēs nodibināt attiecības ar tiem radiniekiem, ar kuriem pēdējo mēnešu laikā nav izveidojusies komunikācija. Tiem šīs zodiaka zīmes īpašniekiem, kuri ar visu apmierināti, tomēr vairāk uzmanības jāpievērš tiem, kas atrodas tuvumā. Galu galā mūsu mīļie ir mūsu mugurkauls. Ūdensvīriem vajadzētu meklēt “savus” cilvēkus, likt pamatus nākotnei. Iedzimta harizma palīdzēs veidot noderīgus sakarus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment