Cik un kādi Spoguļa datumi gaidāmi 2022. gadā

Spoguļu datumi ir dažas no gada labvēlīgākajām dienām. Tie nes lielu radošās enerģijas daudzumu katram cilvēkam atsevišķi un bieži vien arī visai cilvēcei. Numeroloģijas eksperti stāstīja par katras šīs dienas īpatnībām 2022. gadā.

Spoguļa datumi ir paaugstinātas veiksmes un laba garastāvokļa laiks. Lai gūtu panākumus jebkurā citā dienā, mēģiniet biežāk izmantot atbilstošos apgalvojumus.

01.01.2022

1.janvāris būs tā diena, kurā varēsi droši uzsākt ko jaunu. Skaitlis 1 veicina cilvēka drosmi, palīdz atbrīvoties no nepatīkamās problēmu slodzes un sliktām atmiņām. Šajā dienā numerologi stingri neiesaka sazināties ar toksiskiem cilvēkiem. Diena piemērota gan atpūtai, gan aktīvam fiziskam vai intelektuālam darbam.

02.02.2022

Otrā diena ar spoguļattēlu ir 2. februāris. Divnieks mums palīdzēs finansiālos jautājumos. Tāpat kā 1. janvāris, arī šī diena būs ļoti labvēlīga pastiprinātai aktivitātei. Var nodarboties ar sportu, mainīt situāciju, doties tālā ceļojumā.

22.02.2022

Šī ir vissvarīgākā diena ar atspoguļotu datumu. Diena ar sešiem identiskiem skaitļiem būs tikai pēc tūkstoš gadiem. Pilna Divu valdīšana būs tikai 02.22.2202, tas ir, pēc 180 gadiem. 22. februārī cilvēci sagaida labvēlīgas pārmaiņas. Daudzi no mums prasīs drosmi un neatlaidību. Centieties šajā laikā nepalaist garām savas iespējas.

03.03.2022

3.marts ir garīgās apgaismības diena. Numurs 3 atklās mums noslēpumus, kurus Visums ir glabājis noslēpumā ļoti ilgu laiku. Varēsim uzzināt ko jaunu par sevi, par saviem mīļajiem, izprast sarežģītus dzīves procesus un pārņemt kontroli pār savu prātu.

04.04.2022

Skaitlis 4 pār pasauli valdīs 4. aprīlī. Tā būs viena no klusākajām dienām gadā. Numerologi iesaka būt laipniem un atsaucīgiem pret apkārtējiem, lai turpmāk gūtu daudz veiksmes. Šī ir ideāla diena, lai apgūtu jaunas lietas.

Lasi vēl: Lūk, būtiskākās atšķirības starp gripu un Covid-19!

05.05.2022

Maija spoguļa datums mums nesīs daudz veiksmes, taču tas prasīs stabilitāti. Šajā dienā vienlīdz daudz laika vajadzēs veltīt biznesam, darbam, mīlestībai, komunikācijai un vienatnei. Pārmērība ārkārtīgi negatīvi ietekmēs produktivitāti un garastāvokli.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment