Cik un kādi Spoguļa datumi gaidāmi 2022. gadā

06.06.2022

6.jūnijs būs radošās atmodas diena. Cilvēki, kas nodarbojas ar radošo jomu, varēs ātri pārvarēt visas grūtības savā ceļā. Šis būs laiks, kurā varēsi nodoties romantikai. 6. jūnijā būs iespēja dāvināt mīļotajiem dāvanas un pavadīt brīvo laiku ārpus mājas.

07.07.2022

7. jūlijs ir komunikācijas un lielas veiksmes diena. Ja pagātnē esat pieļāvis kļūdas, 7 palīdzēs tās novērst. Daudzas jaukas lietas notiks pašas no sevis. Šajā dienā lietderīgi paļauties uz intuīciju.

08.08.2022

Astoņi ir materiāla sākuma skaitlis. Tas saista cilvēku ar finanšu plūsmām. Šī ir labvēlīga diena, lai iepirktos, strādātu, investētu, uzsāktu jaunu biznesu. Par tādām dienām saka: “Ja gribi kaut ko izdarīt labi, dari pats.”

09.09.2022

Skaitlis 9 mums nesīs lielas pārmaiņas visās jomās. Tas ietekmēs ikvienu, kurš patiesi vēlas mainīt savu dzīvi. 9. septembrī labāk neslinkot un nenovelt atbildību uz citiem cilvēkiem. Deviņi palīdzēs atrisināt konfliktus.

10.10.2022

Šajā dienā pasauli pārvaldīs vienība. Cilvēki būs piepildīti ar uzticību, viņi sāks just līdzi viens otram. Daudzus no mums sagaida apziņas atsāknēšana, garīga iekšēja pārstrukturēšana. Skaitlis 1 arī palīdzēs mums tikt galā ar dilemmām, kas karājas pār mums, padarīs mūs aukstasinīgus problēmu priekšā.

11.11.2022

11. novembrī pār pasauli valda skaitlis 2. Tie divi virzīs mūsu domu vektoru pareizajā virzienā. Viņa atrisinās domstarpības, padarīs mūs patiesus un palīdzēs mums pārvarēt trauksmi un kļūt par labāku sevis versiju. Šajā dienā tev vajadzēs izdarīt to, ko jau sen esi atlikusi.

12.12. 2022

Pēdējais spoguļa datums ir 2022. gads. 12. decembrī Troika mums palīdzēs nošķirt svarīgo no pieņemtā, atgūt interesi par svarīgām lietām. Šis būs atbrīvošanās no bailēm un kompleksiem laiks. Veiksme sekos pašpārliecinātiem cilvēkiem, ātras un pozitīvas personības.

Lasi vēl: Beidzot atcelti īpaši stingrie Covid-19 ierobežojumi; kas no šodienas principā mainās?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment