Cūkgaļas kakliņš ungāru garšu marinādē

Es vēlos padalīties ar jums ar savu pēdējo mēnešu iecienītāko recepti — cepto cūkgaļas kaklu ungāru kūpinātas paprikas marinādē.

Šī recepte man ir īpaša, jo papriku atvedu no Budapeštas, un tas padara šo ēdienu vēl garšīgāku, jo katrs kumoss atgādina par ceļojumu un tā aromātiem. Marināde ir bagāta un intensīva, un tajā iekļautās garšvielas piešķir cūkgaļai pārsteidzošu garšu, ko noteikti novērtēs visi viesi.

Pats galvenais — nebaidieties eksperimentēt ar garšvielām! Tas ir tieši tas, kas šo ēdienu padara unikālu. Izmantojiet kūpināto papriku, ķiplokus, piparus un citas garšvielas, kas jums patīk. Šī kombinācija radīs burvīgu aromātu un pievienos ēdienam dziļumu.

Lai pagatavotu šo gardo cūkgaļas ēdienu, jums būs nepieciešams nedaudz laika un pacietības, bet rezultāts būs tā vērts. Jūs noteikti vēlēsities dalīties ar šo recepti ar ģimeni un draugiem, lai arī viņi varētu izbaudīt šo garšas ceļojumu.

Sastāvdaļas 6 porcijām :

Velku cūkgaļas kakls 1 kilograms malta kūpināta paprika 1 ēd.k. maltais koriandrs 1/2 ēd.k. sausie ķiploki 1/2 tējk. sāls pēc garšas augu eļļa 2 ēd.k.

Ēdienu gatavošanas recepte :

Bļodā sajauciet garšvielas, sāli un augu eļļu.

Ierīvē maisījumu uz cūkgaļas kakla.

Atstājiet cūkgaļas kaklu marinēties uz nakti, bet, ja laiks ir ierobežots, tad vismaz uz stundu. Marinēšanās laikā gaļa uzsūks visas garšvielu un paprikas aromātus, padarot to īpaši sulīgu un garšīgu. Kad marinēšanās ir pabeigta, pārliekiet gaļu ugunsizturīgā traukā un ievietojiet to iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180 grādiem.

Cepiet kaklu apmēram stundu, līdz tā ir pilnībā gatava. Lai pārbaudītu gatavību, ar plānu nazi pārduriet gaļas gabalu un novērojiet, kā sula izplūst — ja tā ir caurspīdīga, jūsu cūkgaļas kakls ir gatavs! Šis ir svarīgs solis, jo tas nodrošina, ka gaļa ir sulīga un mīksta.

Kad kakls ir izņemts no cepeškrāsns, ļaujiet tam atpūsties apmēram 10 minūtes istabas temperatūrā. Šis process palīdz gaļai atgūt savu sulīgumu un padara to vieglāk sagriežamu. Pēc tam sagrieziet to plānās šķēlītēs un pasniedziet, lai visi varētu izbaudīt šī gardā ēdiena burvību.

Pārliecinieties, ka pie galda ir arī kādi garšīgi piedevas, kas papildina cūkgaļas kakla garšu. Lielisks vakars garantēts!

Leave a Comment