Darbinieks konfrontē veikala īpašnieci ar 258.5 miljonu dolāru vērtu loterijas biļeti, kas nopirkta viņas veikalā

Ja ir viens sapnis, kuru mēs visi kādreiz esam gribējuši, tad tas ir par milzīgu laimestu loterijā, lai kādu brīdi varētu nestrādāt. Dažiem ir sapņi kādu laiku apceļot pasauli un pēc tam atgriezties darbā, savukārt citi aizietu rupjiem vārdiem pret bosu. Šajā video var redzēt patiesu vīrieša reakciju par laimestu. 

Šajā video ir redzams, cik vēsa ir vīrieša attieksme pret laimestu. Reportieri pievienojās, kad veikala īpašniece uz izkārtnes lika paziņojumu, ka kāds ir laimējis 258 miljonu dolāru balvu no loto biļetes un, ka uzvarētājs ir no viņas veikala. Viņa ķiķinot teica, ka gribētu zināt, kurš laimējis lielo laimestu, tikmēr kāds no viņas darbiniekiem paziņoja, ka viņam būs vajadzīgs atvaļinājums.

Priekšniece to nav uztvērusi nopietni un teikusi: “Es tā nedomāju, mīļais,” un ar to viņa patiesībā domāja: “Bedz sapņot, draudziņ!”

Pēc dzirdētā darbinieks izvilka “lielos ieročus”, un ar šiem “lielajiem ieročiem” mēs domājam laimīgo loterijas biļeti. “Kur tā jāpiesaka?” viņš jautāja.

Protams, priekšniece domā, ka tiek vilkta uz zoba. Viņi kopā strādā pietiekoši ilgi, lai viens otru ļoti labi pazītu un kopīgi tikai pasmietos par situāciju, taču, kad viņa paņēma rokās biļeti, noteikti nodomāja, ka varētu to paņemt un skriet prom – kurš gan tā nenodomātu?!

Sākotnēji ne veikala īpašniece, ne pats uzvarētājs netic savam laimestam, tāpēc vēršas pie speciālista, kurš apstiprina laimestu.

Ko Jūs iesāktu ar šādu milzīgu laimestu?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment