Detalizētākais un precīzākais horoskops no Tamāras Globas 2022. gadam

Ko tieši sagaidīt un kam sagatavoties – par to sīkāk pastāstīs Tamāras Globas horoskops 2022. gadam.

2022.gads visām zīmēm būs tāds pats kā tīģera daba – nestabils un mainīgs. Tāpēc nevajadzētu veidot lielus plānus – visi notikumi dzīvē strauji mainīsies. Astrologs sastādīja detalizētu horoskopu visām zodiaka zīmēm.

Auns – impulsīvs un neatkarīgs

Aunus savā dzīvē gaida lielas pārmaiņas, kas notiks tik ātri, ka zīmes pārstāvjiem pat nebūs laika tām sagatavoties. Nebaidieties no viņiem: viņiem visiem būs pozitīvais aspekts. Pavasarī būs daudz jaunu darba piedāvājumu un iespēju. Nesteidzieties ar lēmuma pieņemšanu, jums ir jāizvēlas tas, kas dos maksimālu rezultātu.

Vasara ir miera un harmonijas periods. Visticamāk, liktenīgi notikumi nenotiks. Pa ceļam var rasties nelielas grūtības, taču tās var ātri novērst.

Gada otrajā pusē iespējamas veselības problēmas, kas radīsies pārslodzes dēļ. Ir svarīgi periodiski atpūsties, veltīt laiku sev: ieteicams ieplānot dienu iecienītāko filmu skatīšanai, mājas spa procedūrām vai saziņai ar mīļajiem. Tas palīdzēs labi atpūsties, enerģēs ķermeni un uzlabos darba spējas. Gada beigās dzīvē notiks liktenīgs notikums. Vientuļi cilvēki varēs satikt savu dvēseles palīgu. Aunus, kuri ir attiecībās, gaida jauns dzīves posms – uzticēšanās un sapratne viens otram no pusvārda.

Vērsis – strādīgs un praktisks

Gada pirmā puse ir laiks, kad Vērsim nāksies saskarties ar nodevību. Ļoti tuvs cilvēks iedragās pašapziņu, kas cilvēkos var sagādāt lielu vilšanos. Karjerā lielas izmaiņas nav paredzētas. Nestrīdieties ar kolēģiem un priekšniekiem.

Gada otrajā pusē imunitāte manāmi vājināsies. Būs augsts hronisku slimību saasināšanās risks. Tajā pašā laikā attiecības ar otro pusīti manāmi kļūs sarežģītākas – konflikti kļūs biežāki. Ieteicams rast kopīgu problēmu risinājumu un panākt kompromisu.

Kopumā 2022. gads būs labvēlīgs jebkādām pārmaiņām. Šis ir laiks, kad vari veikt remontdarbus, mainīt dzīvesvietu, atjaunināt tēlu vai mainīt matu krāsu. Gada vidus ir piemērots laiks kāzu ceremonijai vai mazuļa ieņemšanai.

Dvīņi – zinātkāri un draudzīgi

No visām zodiaka zīmēm Dvīņiem 2022. gadā veiksies visveiksmīgāk. Pavasarī būs smagi jāstrādā, bet tad centieni tiks novērtēti. Tas jo īpaši attiecas uz darbu. Ja izrādīsit pēc iespējas lielāku centību un pacietību, tad drīzumā būs karjeras izaugsme un algu pieaugums.

Gada vidū mīlestība un draudzība nopietni saasināsies. Tas notiks tāpēc, ka Dvīņi pārstās būt atturīgi saziņā, nevērīgi izteiktu vārdu dēļ viņi kļūs par konfliktu vaininiekiem.

Rudenī iespējami lieli izdevumi. Jums nevajadzētu veikt vieglprātīgus pirkumus, jebkuram no tiem jums ir jāsagatavo un jāanalizē katra produkta nepieciešamība.

2022. gads būs pozitīvs periods. Būs daudz iespēju, kas uzlabos mīlas attiecības un finansiālo stāvokli. Ir svarīgi tos nepalaist garām.

Vēzis ir uztverošs un jutīgs

Vēžus gaida grūts dzīves periods. Lai pārvarētu grūtības, būs jāpieliek daudz pūļu, taču tieši šis laiks ļaus pārvērtēt savus uzskatus par dzīvi un attieksmi pret mīļajiem.

Aprīlis un maijs būs pārmaiņām piepildīts, tām jābūt atvērtam. Vientuļie šīs zodiaka zīmes pārstāvji iepazīsies ar dvēseles radinieku. Veiksme būs viņu pusē ne tikai personīgajā dzīvē – iespējams laimēt loteriju un noslēgt izdevīgus darījumus. Ir svarīgi nepalaist garām mirkli un uzticēties savai intuīcijai.

Rudenī ieteicams uzklausīt tos cilvēkus, kuri likteņa sagadīšanās dēļ atradās tuvumā. Lai gūtu panākumus un pakāptos pa karjeras kāpnēm, ir svarīgi spēt patstāvīgi pieņemt stingru lēmumu, būt pārliecinātam par sevi un censties sasniegt savu mērķi.

Lauva – pievilcīgs un harizmātisks

Tīģera gads uguns stihijas pārstāvim nebūs viegls. Katrs uzdevums šķitīs neiespējams, ceļā uz tā risinājumu nemitīgi parādīsies dažādi šķēršļi. Šajā brīdī neatlaidiet rokas. Ieteicams nedaudz atpūsties un pēc tam lēnām virzīties tuvāk noteiktajai cenai. Ir nepieciešams kontrolēt saziņu ar mīļajiem. Neapstrādāta rīcība vēlāk radīs daudz problēmu.

Bet tas viss nav tik slikti. 2022. gads būs labvēlīgs tām Lauvām, kuras vēlas mainīt savu personīgo dzīvi. Gaidāmi panākumi jaunās pazīšanās, labs periods būs laulībām un bērnu piedzimšanai. Enerģiskās un darbīgās Lauvas gada nogalē vēlēsies mieru un saticību, labāk vairāk laika pavadīt mājās, veltot to saziņai ar mīļajiem.

Lasi vēl: “Ja covid – 19 nāks, tad viņš nāks”; Pavļuts par iespējamo nākamo Covid-19 vilni

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment