Detalizētākais un precīzākais horoskops no Tamāras Globas 2022. gadam

 

Jaunava – pacietīga un pedantiska

Jaunavai 2022. gads būs veiksmīgs, bet tajā pašā laikā mierīgs. Janvārī un februārī vari uzsākt jaunu projektu. Labs periods būs arī intervijām un izdevīgu darījumu slēgšanai. Pavasarī veiksme pavadīs tos zemes stihijas pārstāvjus, kuri plāno pārcelties vai mainīt darbu. Vasarā un rudenī ir jāpieņem daudzi svarīgi lēmumi. Šajā gadījumā ieteicams uzticēties tikai savai iekšējai balsij.

Tomēr tas būs grūts periods personīgās dzīves veidošanai. Būs daudz konfliktu un krīzes brīžu. Svarīgi ir iemācīties piekāpties un prast uzklausīt partnera vēlmes.

Svari – līdzsvaroti un estētiski

Svariem parādīsies apātija un smags nogurums, ierastos uzdevumus būs ārkārtīgi grūti veikt. Jums tas ir jāņem savās rokās pēc iespējas ātrāk. Pretējā gadījumā drīz uzkrāsies daudzas problēmas, kuru risināšana prasīs daudz laika. Tāpat būs svarīgi atbalstīt tuviniekus, no kuriem nevajadzētu atteikties.

2022. gada vidus būs jaunu talantu un iespēju atklāšanas laiks. Ieteicams apmeklēt interesējošu meistarklasi. Iespējams, būs iespēja mainīt darbības veidu, atrast darbu, kas patīk un nesīs labus ienākumus.

Personīgajā dzīvē viss būs mierīgi un izmērīti. Svari, precējušies, gaida ierastās sadzīves darbības bez būtiskām izmaiņām. Vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem var būt vairākas paziņas ar pretējo dzimumu, taču maz ticams, ka ar viņiem izdosies izveidot nopietnas attiecības.

Skorpions – nelokāms un drosmīgs

Skorpions ir īstais laiks, lai parādītu savas līdera īpašības. Darbā spēsi kontrolēt situāciju un pierādīt sevi no labākās puses. Būs daudz vitalitātes. Ar tiem uzdevumiem, kas iepriekš šķita neatrisināmi, varēs tikt galā pietiekami ātri.

Gada vidus ir piemērots laiks, lai veidotu pamatus, kas kļūs par pamatu laimīgai nākotnei. Tas var būt darbs jaunā amatā vai sava projekta atvēršana. Rudenī nav izslēgtas arī veselības problēmas. Vīriešiem būs problēmas ar muskuļu un skeleta sistēmu vai muguras sāpēm, sievietes saskarsies ar apātiju un smagu nogurumu, tas viss būs nogurdinoša darba rezultāts.

Gada beigas būs piepildītas ar priecīgiem notikumiem jūsu personīgajā dzīvē. Šis ir labvēlīgs periods jaunu attiecību uzsākšanai un laulības reģistrēšanai. Astrologs joprojām iesaka nepazaudēt galvu un visus spēkus koncentrēt karjerai.

Strēlnieks – bezbailīgs un sapņains

Strēlnieks kļūs ļoti lētticīgs, tas negatīvi ietekmēs viņu dzīvi. Ieteicams strādāt pie sevis, kļūt pārliecinātākam. Šis ir labvēlīgs periods jebkurai sevis attīstībai, tostarp jaunu sporta veidu attīstībai.

Personīgajā dzīvē lielas izmaiņas nenotiks. Ja radīsies jaunas paziņas, tad, visticamāk, tās būs īslaicīgas tikšanās. Tomēr tie būs noderīgi.

Mežāzis – praktisks un uzticams

Pēc Tamāras Globas teiktā, Mežāžiem 2022. gads būs jaunu iespēju un finansiālu panākumu periods. Ieteicams vienmēr būt aktīvam un pašpārliecinātam, tādā gadījumā būs iespējams sasniegt pat tos sasniegumus, uz kuriem nevarēji paļauties. Protams, ik pa laikam uzradīsies dažādas nelielas grūtības. Ir svarīgi iemācīties pareizi ar tiem tikt galā, saglabājot mieru un veselo saprātu.

Gada otrajā pusē ir vērts atteikties no jebkādiem lieliem izdevumiem. Labāk, gluži pretēji, sākt krāt naudu, tiklīdz tie būs ļoti noderīgi. Personīgajā dzīvē parādīsies nelielas problēmas. Lai tās ātri pārvarētu, ieteicams nepievērst uzmanību provokācijām.

Ūdensvīrs – godīgs un brīvību mīlošs

Ūdensvīriem 2022. gads ir jaunu iespēju gads. Gaidāms nopietns finansiāls izrāviens, taču, lai to panāktu, būs jāiegulda liels darbs. Galvenais astrologa padoms: nekavējoties nepamet pozīciju, kas šķiet nepieejama. Labāk ir izmēģināt spēkus, pastāvīgi strādājot pie savas attīstības un saglabājot pašapziņu.

Attiecību problēmas radīsies gada otrajā pusē, galvenokārt pārpratumu dēļ. Nevajadzētu pieķerties pagātnes kļūdām, ieteicams visus spēkus virzīt uz tuvināšanos ar partneri, mīlestības un uzticības saglabāšanu.

Zivis – sapņainas un simpātiskas

Tīģera gads būs labvēlīgs Zivīm. Gada sākumā ūdens stihijas pārstāvji cītīgi strādās, taču ir vērts atrast laiku atpūtai. Ja neļausiet ķermenim periodiski atslābināties, var parādīties nopietnas veselības problēmas. Finansiāli panākumi būs iespējami tikai tiem cilvēkiem, kuri prot riskēt un ieklausīties savā intuīcijā.

Personīgā dzīve neparedz lielas pārmaiņas. Precētajām Zivīm būs kluss periods, kas piepildīts ar mājsaimniecības darbiem. Vientuļie zīmes pārstāvji sagaida jaunas paziņas, taču tās visas būs lietišķa vai draudzīga rakstura.

Vientuļās sievietes un vīrieši ir nobažījušies par to, vai viņiem izdosies uzlabot savu personīgo dzīvi Tīģera gadā. Astrologs sastādījis detalizētu horoskopu, pēc kura labas pārmaiņas var notikt visām zodiaka zīmēm, izņemot Jaunavu, Svarus, Strēlniekus, Mežāzis un Ūdensvīrus.

 Lasi vēl: Ir atklāts, ar kādu risku un briesmām jārēķinās cilvēkiem, kuri Covid-19 izslimojuši pēdējo sešu mēnešu laikā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment