Elviss Preslijs tūrēs skūpstījās, kutināja un rīkoja spilvenu kaujas ar 14 gadus vecām fanēm

FOTO: Getty Images

Elvisam Preslijam esot bijušas 14 gadus vecas draudzenes brīdī, kad 22 gadu vecumā devās tūrēs. Grāmatā Elviss Preslijs: “Dienvidu dzīve”, autors Džoels Viljamsons apgalvo, ka “All Shook Up” hitmeistaram bijusi grupa ar nepilngadīgām mīlniecēm.

Vēsturnieks teica, ka nelaiķa zvaigzne mēdza “rīkot spilvenu cīņas, kutināt, cīkstēties un skūpstīties ar meitenēm”, kuras dažkārt bijušas pat tikai 14 gadus vecas. Tekstā viņš arī atcerējās laiku, kad rokenrola karalis, iespējams, pārgulēja ar pusaudzi un krita panikā, kad saplīsa prezervatīvs.

Pēc rakstnieka teiktā, viņš palūdzis saviem grupas biedriem un komandai palīdzību, pirms aizvedis meiteni uz slimnīcu, un visu laiku zvanījis savai 15 gadus vecajai mīļotajai Diksijai Lokei. Abi bija satikušies laika posmā no 1952. līdz 1955. gadam, bet pēc tam, kad mūziķis bija iepazinies ar savu bijušo sievu Priscillu, Diksija un Elviss gājuši katrs savu ceļu.

FOTO: Getty

 

Vīrietim, kuram tagad būtu apritējuši 73 gadi, bija tikai 14 gadu, kad pāris pirmo reizi satikās, un tad 1967. gadā 22 gadu vecumā apprecoties ar Elvisu.

Viņš ir teicis, ka “mīlējies ar viņu it visā, kur vien iespējams iekļūt”. Grāmatā tiek piebilsts par viņu pirmo vakaru kopā:

 

“Priscillas jaunavība bija vēl viena lieta, ko Elviss dīvaini un ļoti vēlējās saglabāt.”

 

2017. gadā, 40 gadus pēc tam, kad Elviss bija miris, Priscilla sāka runāt par viņu attiecībām, un viņa apgalvoja, ka šodien tas varētu šķist dīvaini. Nosvinējusi viņa mantojumu, viņa runāja ar “Good Morning” Lielbritānijas Ričardu Arnoldu par savu laulību ar “karali”. Žurnālists jautāja:

 

“Es domāju, mans Dievs, ko tad, ja Džastins Bībers būtu saticis 13 vai 14 gadus vecu meiteni un galu galā padarījis viņu par savu līgavu? Tā bija pilnīgi cita pasaule.”

 

Un šķita, ka Priscilla piekrīt, un piebilda:

“Tā ir cita pasaule. Un es domāju būšanu šeit, un jūs teicāt, ka jums nav ne jausmas par to, cik svarīgi bija tas, kas Elviss bija, un par visu to, ko viņš atbalstīja…”

FOTO: Redferns

Kopš tā laika viņa ir atvērusies par sava nelaiķa vīra pēdējām dienām, stāstīdama par pūļiem SXSW, Ostinā, Teksasā:

 

“Mums visiem bija grūti, mēs noteikti to negaidījām. Bet mēs noteikti redzējām ceļojumu, kurā viņš piedalījās. Cilvēki domā “Kāpēc neviens neko nedarīja?” Nu, tā nav taisnība. Cilvēki iekšējā grupā to darīja, bet jūs nepateicāt Elvisam Preslijam, kā rīkoties. Jūs to nedarījāt. Ar to es gribu pateikt, ka tu būtu prom no turienes ātrāk par saskrāpētu kaķi. Viņš zināja, ko dara.”

 

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment