“Esi modrs un zini ienaidnieku pēc sejas”: astrologi nosauca katras zodiaka zīmes ienaidniekus

Zodiaka aplis palīdz astrologiem ne tikai noteikt cilvēka likteni, bet arī uzzināt katras zodiaka zīmes ienaidniekus.

Pasaulē vienmēr ir bijusi aktuāla draudzības un naidīguma tēma. Ne velti visi jau kopš bērnības zina teicienu: “Turi draugus tuvu, bet ienaidniekus vēl tuvāk.” Pēc astrologu domām, šī tēma ir aktuāla līdz šai dienai. Zodiaka apļa eksperti nosauca tās zodiaka zīmes, kuras neatradīs kopīgu valodu.

Auns

No 21. marta līdz 20. aprīlim dzimušie noteikti nesadzīvos ar Dvīņiem, kuriem ir nosliece uz apātiju un depresiju. Jautrs un sabiedrisks Auns nevar ciest pasīvus un klusus cilvēkus.

Vērsis

Zemes elementu pārstāvji ir ļoti kaislīgi un bezkompromisa cilvēki. Vērsis neatradīs kopīgu valodu ar sev labajiem Mežāžiem. Mantkārība un alkatība kā viena no Mežāžu īpašībām atbaidīs no 21. aprīļa līdz 20. maijam dzimušos.

Dvīņi

Dvīņiem ir nosliece uz apātiju, sliktu garastāvokli un pat depresiju. Šī zodiaka zīme no visa spēka pieķersies dzīvespriecīgajiem un dzīvespriecīgajiem zodiaka apļa pārstāvjiem. Tomēr aktīvās un neparastās Zivis noteikti nekļūs par viņu pavadonēm.

Vēzis

Vēži mīl personīgo telpu, un viņiem vienmēr ir nepieciešams privātums. Šīs zīmes pārstāvjiem būs grūti atrast kopīgu valodu ar sarežģītajiem un trūcīgajiem Skorpioniem.

Lauva

Lauvas mīl spēku un ir pieradušas uzskatīt sevi par karaļiem. Viņi patur padevīgus cilvēkus tuvākajā lokā. Tāpēc tur ir slēgta ieeja varaskārajām Jaunavām.

Lasi vēl: Horoskops pavasara vidum: prognoze aprlim visām 12 zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Leave a Comment