“Esi modrs un zini ienaidnieku pēc sejas”: astrologi nosauca katras zodiaka zīmes ienaidniekus

 

Jaunava

Tīrība un kārtība Jaunavām ir vides prioritātes. Viņi necietīs haosu, neprecizitātes un nekārtības, kas Ūdensvīrus pavada ikdienā.

Svari

Labsirdīgiem, līdzjūtīgiem un miermīlīgiem Svariem patīk cilvēkos saskatīt tādas pašas īpašības. Viņi nekad nesadzīvos ar tiem, kas viņiem pavēl un dara netaisnību. No 23. septembra līdz 22. oktobrim dzimušie Svari neatradīs kopīgu valodu ar impulsīvo Aunu.

Skorpions

Skorpioni ir ļoti sarežģīti cilvēki. Daudzus zodiaka apļa pārstāvjus viņi nelaiž sev klāt, bet ekscentriskais un vieglprātīgais Ūdensvīrs noteikti nekad nekļūs par viņu tuvākajiem draugiem.

Strēlnieks

Pārliecināti par sevi un savu rīcību, Strēlnieki savā vidē ir pieraduši redzēt tādus pašus dzīvespriecīgus un laipnus cilvēkus kā viņi paši. Viņi saprotoši izturas pret visiem cilvēkiem, tāpēc viņiem nav ienaidnieku.

Mežāzis

Aktīvie un nenogurstošie Mežāži vienmēr gaida. Viņi pastāvīgi uztraucas par nākotni, tāpēc viņiem bieži vien nav laika izbaudīt mirkli. Lēnais Vēzis viņiem noteikti nekļūs par labu draugu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem patīk kustēties. Viņi vienmēr vada aktīvu dzīvesveidu un cenšas katru dienu dzīvot spontāni. Ja viss notiek pēc grafika, tad šīs zīmes pārstāvju vidū sākas apātija un panika. Tāpēc Vērsis, kuram ir saraksti visiem gadījumiem, nekļūs par viņiem labu draugu.

Zivis

Neaizsargātās Zivis pieradušas tuvumā redzēt labsirdīgus un jaukus cilvēkus. Spēcīgie un asie Strēlnieki nespēs ar viņiem saprasties.

Lasi vēl: Grūts periods pavasarī: pats sliktākais mēnesis katrai 12 zodiaka zīmei

Leave a Comment