Februāra otrā puse četrām zodiaka zīmēm būs mīlestības un romantikas periods

 

Ūdensvīrs

Negaidīti februāra otrajā pusē flegmatiskais un saprātīgais Ūdensvīrs kļūs par sava veida “vulkānu”, kas sastāv no pretrunīgām emocijām, domām un darbībām.

Tas viss ir saistīts ar tajos iekļuvušo Amora bultu. Tiem, kurus saista ģimenes saites, būs kaislīga slepena romantika, kā populāros TV šovos un grāmatās.

Un tajā pašā laikā veiksme viņiem lēnprātīgi uzsmaidīs. Viņas labvēlību šai zīmei paudīs tas, ka leģitīmā otrā pusīte nepieļaus pat domu, ka Ūdensvīrs staigā sānis. Un ikviens, kurš vēlas “atvērt acis”, var arī daudz iegūt no neuzticīgā Ūdensvīra piekrāptās otrās puses.

Bet vientuļie Ūdensvīri ar galvu “ieies dziļā” romantiskā baseinā. Viņiem dvēseles palīga meklēšana kļūs par galveno prioritāti.

Svari

Februāra otrā puse Svaros modinās spēcīgu vēlmi radikāli mainīt savu personīgo dzīvi. Interesanti randiņi, kaislīga slepena romantika un kaisles uguns asinīs viņiem garantēta.

Taču zvaigznes iesaka aizturēt kvēlas emocijas un mīlas partnera izvēlei saistīt racionālu prātu. Viegli un viegli romāni var būt lielisks gadījums dažādām negaidītām nepatikšanām gadu gaitā.

Savu dvēseles radinieku meklētāji var paļauties uz spēcīgu zvaigžņu atbalstu. Līdz februāra beigām nopietniem Svariem būs iespēja piedāvāt roku un sirdi izvēlētajam cilvēkam.

Lasi vēl: Horoskops 2022. gada martam katrai zodiaka zīmei: ko mums nesīs pirmais pavasara mēnesis

Leave a Comment