Februāra otrā puse četrām zodiaka zīmēm būs mīlestības un romantikas periods

Mīlestība ir skaistākā sajūta uz zemes. Tas sniedz cilvēkiem neaprakstāmas emocijas, iedvesmo cilvēkus dažādām darbībām un iespaidīgu darbu radīšanai.

Bez viņas pasaule būtu tukša, skumja un pelēka.

Pēc astrologu domām, februāra otrā puse dažām zodiaka zīmēm būs ļoti auglīgs periods personīgās dzīves veidošanai.

Lauva

Skaistais un harizmātiskais dzīvnieku karalis iekritīs Amora “sirds redzeslokā”. Taču būtībā Lauva iekaros pretējā dzimuma cilvēku sirdis.

Taču piesaistīt viņa uzmanību būs ļoti grūti. Galu galā apkārt ir tik daudz vilinošu mērķu, kas vēl nav nonākuši šī lepnā plēsēja valdzināšanā.

Bet, ja līdzjutējs ir sasniedzis karalisko uzmanību, tad varam viņam droši ieteikt uzkrāt pacietību un spēku, lai Lauva būtu sev blakus.

Galu galā šis karaliskais kaķis visu laiku paklausīgi neattēlos mājas murrāšanu, bet gan vienkārši aizies, kad viss apniks, meklēt jaunu pieredzi.

Strēlnieks

Tiem, kas dzimuši zem šīs zīmes februāra otrajā pusē, labāk uzmanīties un iet apkārt ļoti plašā lokā. Lai nezaudētu mieru un sirdi. Strēlnieks apbrīnojami viegli apburs pretējo dzimumu un meklēs no viņiem mīlestības un uzticības apliecinājumus.

Bet viņš pats šajā periodā ar šīm īpašībām neatšķirsies. Mīlestības partneru secība mainīsies automātisku uzliesmojumu ātrumā. Galu galā viņi īsteno savu galveno loloto sapni – atrast savas dzīves Mīlestību!

Lasi vēl: Pēdējais sapnis, ko cilvēki sapņo pirms aiziešanas citā pasaulē

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment