Finanšu horoskops 2022. gada maijam visām zodiaka zīmēm

Mēneša horoskopa ieteikumi palīdzēs sasniegt finansiālo labklājību. Maijā planētu ietekme būs saistīta ar peļņu, naudas ieņēmumiem un materiālo stabilitāti.

Planētu un zvaigznāju ietekme maijā pavērs lieliskas iespējas. Pēc astrologu domām, mūs sagaida visveiksmīgākais periods, lai ņemtu kredītu, izdevīgi ieguldītu naudu, atrastu jaunus biznesa partnerus un saņemtu ietekmīgas personas patronāžu. Tomēr Saturna retrogrāds var izraisīt finansiālus neveiksmes. Maijā vēlams atturēties no liktenīgiem lēmumiem, nepamatotiem riskiem un piedzīvojumiem. Ir vērts apstāties un pārskatīt savus finanšu plānus. Būs iespēja atgriezties pie iepriekš neizmantotām iespējām.

Auns

Maijā Auni sajutīs stingru savas patronas planētas atbalstu. Visa mēneša garumā Marss nostiprināsies Mežāzī, kas palīdzēs kļūt uzstājīgākam ar naudu saistītos jautājumos. Jūs varēsiet realizēt visas savas ieceres, atmaksāt daļu no kredītiem vai pilnībā tos atmaksāt. Ja tev šomēnes ir jaunas biznesa idejas, kas prasa daudz naudas, tu atradīsi kādu, kas tās dāvinās.

Maija sākumā un vidū finanšu lietas attīstīsies labi. Ar katru dienu tu tuvosies savam galvenajam mērķim, tāpēc neaizmirsti to atzīmēt. Mēneša beigās astrologi iesaka koncentrēties uz svarīgāko. Marsa ietekme nodrošinās jūsu materiālos panākumus. Jūs neko nesaņemsiet par velti, bet, ja pieliekat nedaudz vairāk pūļu, rezultāts attaisnos visas jūsu cerības.

Vērsis

Mēneša lielāko daļu Vērši var būt ierobežoti savās darbībās, kas neļaus pilnībā izpaust sevi un savas profesionālās īpašības. Astrologi iesaka rīkoties īpaši piesardzīgi un caurspīdīgi, lai neradītu cilvēkiem iemeslu šaubīties par jūsu godīgumu vai maldināt jūs. Šomēnes vari paļauties uz Veneras atbalstu, taču tikai pēc 19. Pirms tam jūsu patrons būs novājināts atrašanās Dvīņu zvaigznājā, kas nozīmē, ka uzņemtā iniciatīva būs nepamatota.

Ir vērts atzīmēt, ka maijā jums būs lieliska naudas izjūta, labas iespējas, izdevīgi darījumi. Varēsit intuitīvi atšķirt ienesīgus gadījumus no acīmredzami neveiksmīgiem. Slinkums un nevēlēšanās pamest komforta zonu var traucēt gūt finansiālus panākumus. Mēneša sākumā jums būs problēmas ar naudu, bet laika posmā no 19.maija līdz 31.maijam lielākā daļa lielāko materiālo problēmu norims, nauda sāks nākt viegli un brīvi – nepilna laika darbu veidā, prēmijas, dāvanas.

Dvīņi

Maijā Dvīņiem var rasties negaidītas pārmaiņas, kas negatīvi ietekmēs darba izpildi, naudu un vispārējo emocionālo stāvokli. Pateicoties vidēji aktīvajam Merkūram mēneša sākumā, sāksi enerģiski risināt savas dzīves organizēšanas jautājumus. Taču esiet piesardzīgs: jums atkārtoti būs jāveic korekcijas savos plānos, lai samazinātu iespējamos materiālos zaudējumus.

Mēneša vidū var pamosties ar naudas sajūtu. Merkurs palīdzēs jums redzēt potenciāli veiksmīgas situācijas lidojumā. Tomēr vīrusu programmas jūsu prātā var sajaukt jūsu domas un novest jūs uz nepareizā ceļa. Jūsu paša domas šomēnes var būt neuzticamas. Darba kolektīvā lietas risināsies daudz pozitīvāk. Maijā vari paļauties uz kolēģu un padoto atbalstu.

Vēzis

Nākamais periods Vēžiem būs visai neskaidrs. Tas var sarežģīt jūsu biznesa aktivitātes, atņemt jums naudas veiksmi un pašapziņu. Lai ko jūs darītu, jūs sastapsities ar šķēršļiem it visā. Daudzējādā ziņā šāda dzīves situācija radīsies retrogrādā Jupitera vainas dēļ. Šomēnes tevi var pievilt uzticības personas, iespējami saistību pārkāpumi.

Astrologi iesaka trāpīt. Iestatiet par noteikumu mazāk runāt par saviem plāniem un lietām nepazīstamiem cilvēkiem. Jupitera ietekme liks jums atskatīties. Iespējams, pagātnē jūs neesat apguvis kādu svarīgu dzīves mācību, kas jums būs jāpārdzīvo vēlreiz. Daudz veiksmīgāk lietas ies tiem, kas tam neiebilst. Nākamais periods ir piemērots analīzei, plānošanai un izpētei.

Lauva

Lauvas, maijā veiksmīgi pelnīsi naudu. Ienākumi var nest gan pamatdarbu, gan papildu nepilnas slodzes darbus un pat saviesīgus pasākumus. Tajās jūs varat satikt īstos cilvēkus, kas jums palīdzēs nākotnē. Astrologi ziņo, ka mēneša sākums un vidus ir vislabvēlīgākais laiks finanšu lietu attīstībai. Visi jautājumi, kas tieši vai netieši attiecas uz naudu, virzīsies uz priekšu.

Mēneša nogale saistās ar draugiem un komandas darbu – atpūtu kompānijā, piedalīšanos publiskos pasākumos, jaunu loku, sekciju vai biedrību atvēršanu. Lai palielinātu ienākumus, zvaigznēm ieteicams apvienoties ar draugiem un domubiedriem. Saules ietekme maijā, lai arī nav pietiekami pozitīva, ir mērena. Tas palīdzēs pielietot savas slēptās spējas, zināšanas un pieredzi, lai gūtu panākumus materiālajā jomā.

Jaunava

Maijā Jaunavas zīmes pārstāvji būs aizņemti ar plānu īstenošanu, kas jūs vajā jau labu laiku. Maija sākumā būs iespējams pabeigt dažas svarīgas lietas, izlabot pagātnes kļūdas un risināt sarunas ar īstajiem cilvēkiem. Taču mēneša vidū zvaigznēm ieteicams sākt aktīvi iesaistīties finanšu dzīvē. Gatavojieties tam, ka visi plānotie pasākumi attīstīsies lēni, bet noteikti. Nostiprināta Marsa pozitīvā līdzdalība palīdzēs izsvērt un pārdomāt katru soli, kura dēļ riski tiek atcelti.

Mēneša beigas saistīsies ar rupjībām. Varbūt kāds jau sen ir mēģinājis sabojāt tavu dzīvi, pazemot, apvainot, likt sliktā gaismā. Laika posmā no 25. līdz 31. maijam ļaundari var doties aktīvā ofensīvā. Astrologi iesaka stiprināt aizmuguri, neiesaistīties kautiņā. Daudz veiksmīgāk lietas veiksies tiem, kuri nav noskaņoti karam. Paturiet prātā, ka šajās dienās notikumi, kas saistīti ar naudas tēmu, strauji attīstīsies. Viss jūsu uzsāktais bizness manāmi virzīsies uz priekšu.

Lasi vēl: Vai paspēji ievēlēt kādu foršu sapni? Pāvels Globa sacīja, ka trīs zodiaka zīmēm drīzumā būs sapņu piepildījums

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment