Finanšu horoskops 2022. gada maijam visām zodiaka zīmēm

Svari

Astrologi vērš Svaru uzmanību uz Veneru, kas maijā veiks vienu pāreju. Mēneša sākumā tava patrona ietekme būs niecīga, jo atrodas Dvīņu zvaigznājā. Var piedzīvot strauju biznesa aktivitātes kritumu un spēcīgas iekšējās pretrunas. Līdz 19. maijam nav ieteicams iesaistīties riskantos piedzīvojumos, vēlams distancēties no sadarbības ar jauniem biznesa partneriem un gadījumiem, kas saistīti ar svešu naudu.

Laika posms no 19. līdz 31. maijam ir labākais laiks visiem nerealizētajiem plāniem. Venera pārvietosies uz Vēža zvaigznāju, kas līdz minimumam samazinās finansiālu neveiksmju iespēju, kas ietekmēs jūsu ekonomiskās intereses. No 19. datuma notikumi sāks attīstīties ārkārtīgi strauji, nāksies tiem pielāgoties, lai kompensētu bezdarbībā zaudēto laiku. No šīs dienas lietas virzīsies uz augšu, astrologi ziņo, ka jūsu personīgais finansiālais stāvoklis var ievērojami uzlaboties.

Skorpions

Mēneša sākumā Skorpioni var paļauties uz Marsa pozitīvo ietekmi, kas palīdzēs atrisināt dažus ar tavu materiālo labklājību saistītos jautājumus. No maija vidus līdz beigām tev veiksies ar naudu. Naudas veiksme būs jūsu pusē, kas radīs strauju ienākumu pieaugumu. Astrologi iesaka sadarboties ar citiem cilvēkiem, atrast domubiedrus vai jaunus biznesa partnerus. Cilvēku padomiem šajā periodā būs liels svars.

Neskatoties uz veiksmīgo notikumu attīstību, šomēnes būs standarta problēmas. Sekojot veiksmīgu cilvēku pēdās, pielietojot viņu padomus savā dzīvē, jūs varat zaudēt pārliecību par sevi. Nešaubieties par saviem panākumiem, jūtieties pārliecināti – tas iedvesmos uzticību tajos cilvēkos, kuri nolems ar jums sadarboties. Pretējā gadījumā jūs varat zaudēt ne tikai pārliecību, bet arī veiksmi, kā arī ietekmīgu mecenātu atbalstu.

Strēlnieks

Strēlnieki maija mēnesī būs ļoti aizņemti. Zvaigznes vēsta, ka varēs pārtaisīt visas uzkrātās lietas un uzsākt ko jaunu. Maijā visas jūsu darbības, kas vērstas uz dzīves finansiālo pusi, atšķirsies gan pēc apjoma, gan veiksmes. Neptūns, nostiprināts Zivīs, radīs labvēlīgus apstākļus bagātināšanai. Īpaši veiksmīgi sāks attīstīties tie, kuri prot apieties ar lielu naudu. Pārējiem maijā būs iespēja sevi pierādīt, liekot likmi uz sava rakstura labākajām pusēm. Ja jūsu plāni, mērķi un uzdevumi ir pārdomāti līdz mazākajai detaļai, tie noteikti izdosies.

Maija briesmas ir pārmērīgos tēriņos un nespējā laikus apstāties. Astrologi iesaka veidot iepirkumu sarakstus, lai nekļūtu par mārketinga upuri. Nepērciet to, kas nav iekļauts jūsu plānos. Mēneša beigās veiksies tāldarbības. Nav izslēgti ienākumi no iepriekšējām investīcijām.

Mežāzis

Tipisko Mežāžu vēlme maijā visu kontrolēt var izraisīt konfliktsituācijas. Dzīve nav vadāma, un ne visiem cilvēkiem, ar kuriem strādājat, patiks darboties jūsu pilnīgā kontrolē. Tas attiecas ne tikai uz padotajiem, bet arī kolēģiem, priekšniekiem. Nostiprināts Saturns atalgos jūs ar apņēmību, taču šajā gadījumā atļautā robežas būs izplūdušas.

Maijā tava darba aktivitāte var būt ārkārtīgi problemātiska, ja nesamazināsi savas ambīcijas. Daudz veiksmīgāk lietas ies tiem Mežāžiem, kuri spēj nodibināt kontaktu ar cilvēkiem un pielāgoties apstākļiem. Darbs maijā būs viegls. Jūs varat atrast jaunus finanšu avotus, galvenais ir noteikt sev pareizo mērķi un neaizmirstiet laikus apturēt sevi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem maijā vajadzētu būt ārkārtīgi uzmanīgiem, saskaroties ar svešiniekiem vai nepazīstamiem cilvēkiem. Palielināsies iespēja saņemt nepatiesu vai neviennozīmīgu informāciju, kuras izmantošana praktiskās darbībās atņems autoritāti priekšnieku, padoto vai kolēģu acīs. Kopumā visu maiju var saukt par finansiāli grūtu mēnesi. Biežas būs faktu kļūdas un nepareizas darbības.

Retrogrādā Saturna ietekme rada mājas labklājības enerģiju. Tāpēc astrologi iesaka darīt lietas, kas saistītas ar mājas un ģimenes labiekārtošanu: interjera labiekārtošana, remontdarbi, lielākie pirkumi mājai, dāvanu iegāde ģimenes locekļiem. Daudz veiksmīgāk lietas ritēs tiem Ūdensvīriem, kuri var samierināties ar rīcības brīvības ierobežojumu. Šo ierobežojumu iemesls jums nebūs skaidrs, taču mēģiniet neturēties uz priekšu.

Zivis

Zivis maijā sagaida labas biznesa partnerības izredzes, īpaši, ja tai pievieno kolektīvu vienotību. Maijs ir veiksmīgs dalībai kolektīvajās lietās, būs iespējas nostiprināties domubiedru un kolēģu sabiedrībā.

Venēras novājinātās pozīcijas dēļ, spiesta palikt Dvīņos līdz 19. datumam, diez vai mēneša pirmajā pusē varēsi strādāt mierīgi. Ārējie apstākļi sāks krasi mainīties, jums būs steidzami jāreaģē uz tiem, jāpielāgojas, jāatliek vai pilnībā jāmaina plāni. Līdz 19. maijam astrologi nekādus finanšu riskus neiesaka. Veiksmīgāka būs maija otrā puse. Mēģiniet šomēnes koncentrēties uz profesionālu mācīšanos un dalīšanos. Noderīgas informācijas apkopošana palīdzēs pareizi novērtēt situāciju un izvēlēties pareizo virzienu.

Maijā pirmajā vietā labāk likt rutīnas darbus. Šomēnes aktuālāka kļūs veselības aprūpe, finanšu kārtība, stabilitāte. Katrai Zodiaka zīmei panākumu atslēga būs piesardzība, pārdomātība, pašdisciplīna, uzmanība detaļām, noteikumu ievērošana. Nepalaidiet garām astrologu padomus. Ar šādu pieeju ir vieglāk iekarot priekšnieku, klientu uzmanību, kolēģu un padoto cieņu.

Lasi vēl: Mūžīgi alkst pēc brīvības – šīs zodiaka zīmes izvairās no nopietnām attiecībām

Leave a Comment