FOTO: Liepājnieka Kārļa uzņemtais foto kļuvis par “Sony” viedtālruņu ekrāntapeti!

Pateicoties fotogrāfam Kārlim Volkovskim, teju visa pasaule var aplūkot, iepazīt un sajust daļiņu no Liepājas. Ar vienu pogas klikšķi viņam ir izdevies iemūžināt pilsētas zvaigžņoto debesu jumu, kas nu rotā “Sony” viedtālruņa īpašnieku ekrānus, vēsta portāls “Liepājniekiem.lv”.

Kā stāsta pats liepājnieks, ar savu sirdslietu – fotografēšanu viņš nodarbojas jau sen. Sākotnēji aizraušanās mirkļus ietvert bildēs ir bijis hobija līmenī, taču nu viss ir pāraudzis profesionālā darbībā.

Mākslas un dizaina prasmes viņš ieguvis Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolā, tagadējā Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolā. Tas ir bijis laiks, kad fotografēšanā sākusi ieņemt lielāku lomu Kārļa ikdienā.

“Fotogrāfija man ir veids kā notvert esošos mirkļus sev apkārt. Domāju, ka tiekšanās uz neredzētām bildēm ir tas, kas licis man ar to aizrauties. Katru reizi gribās it kā šķietami ikdienišķus mirkļus parādīt citādāk.”

Kārļa radītais fotomirklis, kurā iemūžinātas zvaigžņotas debesis virs Liepājas Dienvidu mola vasaras naktī un bākas gaismas stars tapis pirms trīs gadiem. Pats puisis to sauc par veiksmīgu apstākļu sakritību..

Raksta turpinājums un FOTO nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment