FOTO: MMA cīkstone piekauj vīrieti, kurš pašapmierinājies pludmalē viņas fotosesijas laikā

Kāds MMA cīkstone tika nofotografēta brīdī, kad viņa sita ādu vīrieti pēc tam, kad viņš tika pieķerts pašapmierinoties, vērojot sportistes fotosesiju Pria do Braga pludmalē Riodežaneiro, kur viņa ar kādu savu draugu, kura vārds netiek minēts nolēma uzņemt pāris kadrus.

26 gadus vecā Džoisa Vieira stāsta, ka vīrietis sāka spēlēties ar sevi viņas un viņas drauga priekšā, tāpēc cīkstone nolēma rīkoties.

Kad es tur paskatījos, viņš bija novilcis šortus un stāvēja uz takas, kur visu laiku staigā cilvēki, arī bērni. Acīmredzami viņa dzimumloceklis bija erekcijas stāvoklī, viņš izdvesa visādas skaņas un vaidēja”.

Vieira reģistrēja lietu policijā, un vīrietis, kura vārds ir Ferreira, vēlāk tika arestēts par “rupju rīcību”, bet pēc tam atbrīvots pēc liecības sniegšanas un nozieguma noliegšanas.

Foto: Twitter / mariamariasabe
Foto: Twitter / mariamariasabe
Foto: Twitter / mariamariasabe
Foto: Twitter / mariamariasabe

Pēc atbrīvošanas Vieira vietējiem medijiem teica:

“Mēs jūtamies bezspēcīgi. Tas ir ļoti dīvaini, jo viņš būs tajā pašā pilsētā, kur es un, kas zina, varbūt viņš varētu atrasties tajās pašās vietās, kur es. Tāpēc es esmu saņēmusi neskaitāmus ziņojumus no sievietēm, sakot, ka (līdzīgās situācijās) viņas neiesniedza ziņojumu, jo zina, ka aizdomās turamie galu galā tiks atbrīvoti. Manuprāt, sodam par šiem gadījumiem vajadzētu būt bargākam”.

 

Vieira teica, ka mēģinājusi runāt ar vīrieti, bet viņš atteicies runāt, tāpēc viņa reaģēja. Civilā policija paziņoja reportieriem, ka aizdomās turamais urinējis pludmales teritorijā, pirms viņam pietuvojusies Vieira. Inspektors Džulians Rattes sacīja, ka lieta tiks nodota Valsts ministrijai, “kas rīkosies kopā ar īpašu krimināllietu tiesu”.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Bokseris</cite>

    Tik labi mak sagrozit faktus. Kriminallieta ierosinata uz so sievieti, kas uzbruk garamgajejiem. Vel nemot vera, ka kaujas sportisti pat konfliktos pieturas atturibas tiribai.. Siviete kausle pilnigi garam…zel man vinas dzeka…

Leave a Comment