Francijas prezidents Fransuā Olands atzīst, ka valstī ir lielas problēmas ar islāmticīgajiem.

An Afghan Muslim devotee prays to celebrate Eid al-Adha at the Shah-e Do Shamshira mosque in Kabul on October 15, 2013. Muslims across the world are preparing to celebrate the annual festival of Eid al-Adha, or the Festival of Sacrifice, which marks the end of the Hajj pilgrimage to Mecca and in commemoration of Prophet Abraham's readiness to sacrifice his son to show obedience to God. AFP PHOTO/ Noorullah SHIRZADA (Photo credit should read Noorullah Shirzada/AFP/Getty Images)

Francijas prezidents Fransuā Olands privātā sarunā atzinis, ka “Francijai ir problēmas ar islāmu”. Viņš atzina, ka nākotnē par valsts simbolu varētu būt sieviete, kas tērpusies burkā.

392b906600000578-0-image-a-1_1476260147899

Runājot par Francijas futbola zvaigznēm, kas ir mazākumtautību pārstāvji, Olands sacīja, ka viņi ir cilvēki bez rekomendācijām, bez vērtībām un pamet Franciju pārāk ātri.

Šāda veida tekstus sociālisma piekritējs Fransuā Olands velta cilvēkiem ar musulmaņu izcelsmi, uzskatot, ka islāms ir lielākais izaicinājums Francijai un tās iedzīvotājiem.

Privātā sarunā, kas atspoguļota grāmatā “Prezidentam to nevajadzēja teikt” (“A President Should Not Say That…”), Francijas prezidents imigrantu futbolistus nosaucis par nopietnas identitātes krīzes sastāvdaļu.

14

Futbolists Paul Pogba (sk.att.) ir viens no tiem, kas izpelnījies tādus vārdus no Fransuā Olanda kā “šie futbolisti nav izglītoti un nesaprot atšķirību starp labu un ļaunu”. Par spīti tam, ka Pogba tiek uzskatīts par vienu no labākajiem Francijas futbolistiem, kura ārpus laukuma uzvedība ir priekšzīmīga.

Francijas prezidents ir atzinis, ka neatbalsta masu imigrāciju, uzskatot, ka valstī ierodas pārāk daudz patvēruma meklētāju. “Šeit ir lielas problēmas ar islāmu. Tā tas ir. Tur nav šaubu,” atklāts bija Fransuā Olands.

Tagadējais prezidents, visticamāk, pēc gada atkārtoti piedalīsies vēlēšanās, lai turpinātu vadīt Franciju. Tāpēc, iespējams, no viņa dzirdami šāda veida uzskati, kas skar patvēruma meklētāju tēmu. Turklāt savu iespējamo pretinieku Nikolā Sarkozī viņš dēvē par “Mazo Napoleonu” un “Duracell trusīti”. Tāpat Olands pārmet Sarkozī vulgaritāti, skopumu un cinismu.

Avots: Daily Mail

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment