Gada beigas ir burvīgs naudas un veiksmes sākums: finanšu horoskops decembrim visām zodiaka zīmēm

 

Svari

Svariem šī gada decembrī ārkārtīgi veiksies naudas ziņā. Zīmes pārstāvjiem pienācis laiks īstenot tās idejas, kas jau sen dzīvojušas galvās un ar kurām viņi ne ar vienu nav dalījušies. Tagad šīs idejas var saņemt ievērojamu finansiālu atbalstu.

Neskatoties uz to, ka nopietnas problēmas nav gaidāmas, bez ikdienas nelielām nepatikšanām neiztiks. Taču tas neiznīcinās Svaru nepieredzēto optimismu. Zīmes pārstāvjiem astrologi iesaka investēt nekustamajā īpašumā, un no azartspēlēm labāk atteikties.

 

Skorpions

Decembrī Skorpioniem nāksies ietaupīt uz dažām savām vajadzībām, pretējā gadījumā līdz Jaunajam gadam viņi paliks bez naudas. Lai šādas nepatikšanas nenotiktu, vēlmes jāizmēra ar pieejamajām finansēm. Tajā pašā laikā Skorpioni atradīs, par ko tērēt naudu mēneša pirmajās dienās: zīmola apģērbam, jaunam datoram vai citiem dzīves priekiem. Ja tas ir patiešām svarīgi, zīmes pārstāvjiem jāmeklē nepilnas slodzes darbs. Tajā pašā laikā pastāv neparedzētu izdevumu risks.

Strēlnieks

Vēl viens laimīgais gaidāmajā decembrī ir Strēlnieks. Viņu panākumi nesīs daudzus apbalvojumus un balvas, bizness virzīsies uz augšu, un visi mērķi tiks sasniegti. Astrologi sola, ka nauda šomēnes gandrīz nez no kurienes nonāks Strēlnieku rokās. Taču nauda nekur nepazudīs: jau mēneša sākumā zīmes pārstāvjus sagaida lieli izdevumi, iespējams, nauda tiks ieguldīta nekustamajā īpašumā. Uz mēneša vidu Strēlnieka dzīvē var parādīties senas paziņas ar naudas lūgumu, taču to nevar izdarīt.

 

Mežāzis

Mežāži sagaida veiksmīgas gada beigas, īpaši tos, kuri pelna ar prāta darbu. Šīs konkrētās zīmes pārstāvji decembrī būs vispāratzīti spožu ideju autori. Visi viņu finansiālie izdevumi attaisnosies, naudas trūkums nav gaidāms. Uzņēmīgie Mežāži spēs padarīt veiksmīgu pat visneveiksmīgāko projektu, kas nākotnē viņiem nesīs ievērojamus ienākumus.

Bet, neskatoties uz tik daudzsološām prognozēm, zīmes pārstāvjiem rūpīgi jāapsver katra sava ideja, finansiālās neveiksmes risks joprojām pastāv.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem mēneša sākumā būs tik daudz naudas, ka viņi to izkaisīs pa labi un pa kreisi. Bet nevajadzētu iesaistīties šādos notikumos, jo decembra vidū gaidāms īss finanšu ieņēmumu klusums. Līdz mēneša beigām finanšu plūsma atjaunosies. Tad varēs domāt par lielu kredītu. Un Fortunas kundze savukārt palīdzēs iegūt luksusa nekustamo īpašumu. Neaizmirstiet, ka decembris ir parādu piedziņas mēnesis.

 

Zivis

Zivis spēs būtiski uzlabot savu materiālo labklājību. Tas lielā mērā notiks, pateicoties spējai strādāt no rītausmas līdz krēslai. Mēneša sākumā Zivis sagaida veiksme.

Lasi vēl: Naudas horoskops ziemai. Mežāzim vajadzētu sagatavot lielāku maku, un Svari cietīs zaudējumus konflikta dēļ darbā, prognoze visām zodiaka zīmēm

Gada beigas būs labvēlīgas finanšu pasākumu ziņā. Izņēmums būs naudas līgumi ar nepazīstamiem cilvēkiem – te var sagaidīt nepatikšanas.

Leave a Comment