Naudas horoskops ziemai. Mežāzim vajadzētu sagatavot lielāku maku, un Svari cietīs zaudējumus konflikta dēļ darbā, prognoze visām zodiaka zīmēm

Noskaidro, kādi notikumi notiks decembrī.

 

Auns

Aunam pirmā ziemas puse solās būt bagātāka un ražīgāka par otro. Līdz janvāra vidum jūsu panākumus veicinās laimīgā planēta Jupiters. Šajā periodā ir vērts veikt ilgtermiņa plānošanu un risināt svarīgus finanšu jautājumus. Janvāra otrajā pusē Auns pārvarēs šaubas un nenoteiktību. Problēmas vai konflikti var aizņemt pārāk daudz enerģijas un resursu.

 

Vērsis

Jums patiks rutīna vai atvaļinājums, taču jūs arī vēlaties palielināt savas finanses. Vērsis būs veltīts darbam arī brīvdienās. Jūs varēsiet vienoties, un jūs varēsiet palielināt savus ienākumus šajā jomā. Iespējams, ka darba dēļ vēlēsies pārcelties uz citu pilsētu vai valsti, jo saņemsi izdevīgāku piedāvājumu.

 

Dvīņi

Ziemā esi uzmanīgs ar savām finansēm. Tev ir augsts pašapziņas līmenis, kas var noderēt biznesā, taču neļauj tam likt apmaldīties un divreiz pārdomāt finanšu lēmumus. Koncentrējieties uz vissvarīgāko un neuzņemieties risku. Ja plānojat atvaļinājumu ziemai, šajās dienās neapgrūtiniet sevi ar darbiem.

Vēzis

Zvaigznes iesaka veltīt sevi aktivitātēm, kas sagādā prieku un nes finansiālu atlīdzību. Klusums atvaļinājumā ir piemērots brīdis, lai padomātu par papildu ienākumu avotiem vai brīvo līdzekļu ieguldīšanu. Labāk neveiciet lielus pirkumus un netērējiet naudu lietām, kas jums patiesībā nav vajadzīgas. Naudas aizņemšanās ziemā var būt riskants bizness neatkarīgi no tā, vai aizņematies vai kādam aizdodat.

 

Lauva

Ziema Lauvai sāksies ar nelielām nepatikšanām, iespējami konflikti darbā ar darbiniekiem, kolēģiem, kā arī domstarpības par naudu. Šajā periodā neiesaisties spītīgās attieksmēs, bet centies rast risinājumus. Detalizēta ikdienas plānošana palīdzēs visu apzināties. Decembrī zīmes pārstāvjiem būs iespēja tikt pie paaugstinājuma vai atalgojuma.

 

Jaunava

Janvāra sākumā ir nepieciešama vismaz neliela atpūta, vēlams prom no mājām. Pēc ziemas brīvdienām darbā sagaida nopietni pārbaudījumi, kas nesīs vēl nebijušu peļņu. Līdz marta beigām, pēc zvaigžņu prognozēm, kādam no jums būs laiks iegūt paaugstinājumu vai palielināt kapitālu.

Lasi vēl: Zivis sagaida veiksme, un Aunu gaida daudzas nepatikšanas: horoskops visām zodiaka zīmēm, 2022. gada decembrim

Darba atrašanai vai maiņai visveiksmīgākie būs pirmie ziemas mēneši.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment