Zivis sagaida veiksme, un Aunu gaida daudzas nepatikšanas: horoskops visām zodiaka zīmēm, 2022. gada decembrim

Astrologi katrai no Zodiaka zīmēm sniedza noderīgus ieteikumus, kā pareizi nodzīvot mēnesi.

Decembris būs laiks, kad daudzi no mums varēs saprast, ko viņi vēlas no dzīves. Zvaigznes un planētas ir mūsu pusē, tāpēc mums ir jāpārvar šaubas un bailes. Speciālisti uzskata, ka šis būs ļoti labs laiks, lai atvadītos no pagātnes. Ir ļoti svarīgi atbrīvoties no negatīvām domām, lai kļūtu laimīgāks. Šajā ziņā zvaigznes un planētas būs diezgan noderīgas. Viņi centīsies jums un man palīdzēt atbrīvot mūsu prātus no visa nevajadzīgā.

 

Auns

Aunam būs nepieciešama spēcīga enerģija, jo decembrī viņus sagaida pārāk daudz rūpju un sīku likstu, kas ik pa brīdim viņus satrauks. Nav jādomā, ka tuvojas melnā svītra, jo tas tā nav. Negatīvas un satrauktas domas tikai pasliktinās situāciju.

Var būt neplānotas izmaiņas darbā un lietās, un jebkurā dienā. Astrologi iesaka izkļūt pašiem un nelūgt palīdzību cilvēkiem, ar kuriem ir ļoti grūti atrast kopīgu valodu. Viņi var nekavējoties pieprasīt atgriešanas pakalpojumu.

 

Vērsis

Vērsis decembrī var sagaidīt mājsaimniecības darbus, tāpat kā visus citus cilvēkus, taču atšķirībā no viņiem Vērsim ar tiem būs jātiek galā vienam. Mēģinājumi šīs lietas deleģēt kādam no tuviniekiem uzreiz radīs problēmas, strīdus un aizvainojumus.

Tātad jūs varat viegli sabojāt visas Jaungada brīvdienas. Jābauda mazi prieki un nav jācenšas sagaidīt Jauno gadu iepriekš. Astrologi stingri iesaka Vērsim pēc iespējas ātrāk pabeigt visas iepriekš iesāktās lietas un attīstīt pozitīvu domāšanu, lai agri sāktu gatavoties svētkiem.

Dvīņi

Dvīņi decembrī varēs mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Tas būs iespēju laiks un laiks, kad rodas ticība sev, ticība pozitīvismam un labestībai. Šīs Zīmes pārstāvji atbrīvosies no bailēm, kaitīgiem ieradumiem, ja, protams, to vēlēsies.

Mēneša sākumā Jupiters jau virzīsies uz priekšu, kas ļaus izjust neviltotu baudu no vienkāršas cilvēciskas komunikācijas. Šis mēnesis būs labs ikdienas rūpēm un darbam, bet arī garīgām praksēm, gaišiem sapņiem un fizisko vingrinājumu cikla sākumam.

 

Vēzis

Vēži decembrī varēs atklāt slēptās enerģijas problēmas. Šis būs laiks, kad vajadzēs ieklausīties savā ķermenī un zemapziņā. Šo cilvēku iekšējā pasaule būs piepildīta ar īpašu spēku. Viņi varēs saprast, uz ko viņi tiecas un ko vēlas. Galvenais astrologu padoms decembrim Vēžiem ir iemācīties piedot apvainojumus.

Lai jaunā 2023. gadu sagaidītu labā noskaņojumā, ir svarīgi novākt vecas brūces, lai tās sadzītu. Neptūns, atbrīvojoties no retrogrāda, palīdzēs Vēžiem pieņemt spontānus lēmumus. Dažās situācijās viņiem būs jādomā ātri.

 

Lauva

Burvju frāzes katrai dienai palīdzēs piesaistīt Lauvām laimi. Ar viņu palīdzību viņi kļūs laimīgāki. Lauvām ir jāparāda arī apkārtējiem cilvēkiem, ka viņi ir gatavi dalīties ar viņiem pozitīvās emocijās.

Dažu cilvēku piesardzība var mudināt Lauvu rīkoties tāpat. Astrologi iesaka nesekot citu piemēram, jo ​​decembrī svarīgi ir domāt ar savu galvu. Diemžēl cilvēki Lauvai gada beigās neko labu neiemācīs. Taču Lauvas var kļūt neatkarīgākas un daudz pārliecinātākas par sevi.

 

Jaunava

Jaunavas, būdamas viena no gudrākajām zodiaka zīmēm, prot pieņemt pareizos lēmumus. Decembrī šī prasme lieti noderēs, jo būs daudz sarežģītu situāciju, kurās Jaunavas saskarsies ar dilemmām. Ir svarīgi paļauties uz personīgo pieredzi un nekādā gadījumā nedalīties savos plānos ne ar vienu.

Lasi vēl: Kāds būs Melnā Truša 2023.gads visām zodiaka zīmēm: Top – 6 veiksminieki, top – 6 neveiksminieki

Gudrība ir spēja paturēt noslēpumā noderīgu informāciju. Pirms Jaungada brīvdienām remontu labāk nesākt. Janvārī tas prasīs daudz laika un pūļu. Astrologi iesaka Jaunavām neiziet no savas komforta zonas, lai nezaudētu svētku noskaņojumu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment