Zivis sagaida veiksme, un Aunu gaida daudzas nepatikšanas: horoskops visām zodiaka zīmēm, 2022. gada decembrim

 

Svari

Svari ir ideāls laiks karmas uzlabošanai. Decembrī pēc iespējas biežāk jādara labi darbi, lai Visums to pamana un sāktu palīdzēt garastāvokļa uzlabošanā. Ja kādam no radiem vai draugiem šobrīd ļoti nepieciešama palīdzība, Svariem labāk nesēdēt dīkā. Mums ir jāpalīdz, kā vien varam.

Cēlums un laipnība tagad ir cenā, it īpaši, kamēr Merkurs un Venera atrodas Mežāža zīmē. Šīs divas planētas padarīs pasauli aukstāku un cilvēkus nezinošus. Svaru uzdevums ir pretoties šai tendencei.

 

Skorpions

Pirms Jaunā gada Skorpioniem noteikti jāpadara mājās tīrāka un harmoniskāka enerģija. Tas ir obligāts nosacījums visām Zodiaka zīmēm un visiem cilvēkiem kopumā, taču Skorpioniem tas jādara daudz atbildīgāk un pēc iespējas agrāk. Viņiem tīrs un ērts mājoklis būs spēka vieta gada pēdējā mēnesī.

Tas izraisīs spēcīgu veiksmes pieaugumu un labu garastāvokli. Skorpioni spēs sasniegt jaunu garīgo līmeni, un mājas kārtība palīdzēs saglabāt labu garastāvokli un atbalstīs šos cilvēkus viņu centienos kļūt labākiem.

 

Strēlnieks

Strēlniekiem astrologi stingri iesaka izvairīties no vairāku uzdevumu veikšanas decembrī. Nav nepieciešams visu uzņemties un steigties ar lēmumu pieņemšanu. Pat vismazākos strīdus un nesaskaņas ar citiem vislabāk ir novērst pēc iespējas ātrāk. Negatīvā noskaņojumā jaunā gada tikšanās būs maksimāli nepatīkama. Ir svarīgi atstāt visas sūdzības pagātnē un noskaņoties uz pozitīvu vilni. Tas ir vienīgais veids, kā nest veiksmi.

Mežāzis

Mežāžiem gaidāms ārkārtīgi nestabils mēnesis, kurā nemitīgi mainīsies viņu iekšējais stāvoklis. Negatīvos brīžos labāk izmantot vienkāršus veidus, kā uzmundrināt. Viņi izglābs Mežāžus no izmisuma. Pašreizējo planētu stāvokli nevar nosaukt par labu, taču līdz decembra beigām spēku pieņems Neptūns un Jupiters, kas sāks jaunu dzīvi.

Decembra sākums nebūs tas paredzamākais un vienkāršākais, taču, sākot ar mēneša trešo dekādi, sāksies strauja un visaptveroša dzīves uzlabošanās.

 

Ūdensvīrs

Decembrī astrologi ļoti iesaka Ūdensvīram retāk sazināties ar konservatīvāko Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Šādi cilvēki bremzēs radošo izaugsmi un pastāvīgi kritizēs Ūdensvīrus par viņu nestandarta risinājumiem darbā un mīlestībā. Neskatoties uz to, starp konservatīviem un stereotipiskiem cilvēkiem būs daudz, kuru domas un padomi būs ļoti iedarbīgi un noderīgi.

Tas ir smalks mājiens, ka nevajadzētu pilnībā nogriezt visas saites. Dodiet iespēju ikvienam, kurš to ir pelnījis. Daži piesardzīgi cilvēki izrādīsies diezgan noderīgi.

 

Zivis

Zivis gadu noslēgs uz pozitīva viļņa. Veiksme un veiksme ies viņiem līdzās. Vissvarīgākais ir neaizmirst par savu veselību. Tikai ar labu veselību šie cilvēki varēs uzrādīt vislabākos rezultātus biznesā un darbā.

Lasi vēl: Burvīga veiksme: šo trīs zodiaka zīmju cilvēki atrisinās visas savas problēmas 2022. gada decembrī

Vējš, visticamāk, mainīsies no galvas līdz astei, tāpēc decembris būs jaunu sasniegumu un panākumu mēnesis. Zivis uzvarēs pat no vissarežģītākajām situācijām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment