Burvīga veiksme: šo trīs zodiaka zīmju cilvēki atrisinās visas savas problēmas 2022. gada decembrī

Decembris var sagādāt daudz grūtību. Tomēr šis mēnesis atšķirībā no iepriekšējiem būs ļoti nozīmīgs. Gandrīz visas planētas atradīsies nelabvēlīgā perspektīvā, kas neko labu nenesīs.

Marss dosies retrogrādā, Merkurs un Venera ieies Mežāža zvaigznājā. Jupiters no retrogrāda izgāja novembra beigās, un Neptūns beigs retrogrādu 5. decembrī. Tieši šīm divām planētām astrologi var pateikt, kurš no Zodiaka apļa pārstāvjiem decembrī būs veiksmīgākais.

 

Vēzis

Vēži būs mazāk uzņēmīgi pret Veneras, Marsa un Merkura ietekmi. Tāpēc viņi vismazāk var sagaidīt problēmas un briesmas. Bet vislielākā ietekme uz šīs Zīmes pārstāvjiem būs Neptūnam un Jupiteram. Jupiters viņiem ļaus sajust savas intuīcijas spēku, kas palīdzēs daudzos svarīgos dzīves jautājumos. Tāpat šī planēta dos lielāku neatkarību, lai vēži spētu ātri atrisināt problēmas bez citu palīdzības. Decembrī citi būs egoistiskāki, un tāpēc ir svarīgi sākt izmantot savus iekšējos resursus.

Strēlnieks

Strēlnieks saņem Jupitera un Neptūna pozitīvo ietekmi. Pirmais norāda uz pareizo virzienu un palīdz noskaņoties darba noskaņojumam veiksmīgākai un ātrākai biznesa pabeigšanai. Arī Jupiters šīs Zīmes pārstāvjiem sniedz optimismu, tāpēc viņi sāk pamanīt patīkamākus dzīves mirkļus. Neptūns ietekmēs arī Strēlnieka veiksmi.

Lasi vēl: Horoskops gadam: 2023. gadā Vērsim būs nepatīkama šķiršanās, un Lauvas meklēs savu laimi, prognoze visām zodiaka zīmēm

Planēta pavērs iespēju ātrāk pabeigt lietas. Neptūns pasargās Zīmes pārstāvjus no viltus un meliem, kā arī ļaus pieņemt neapzinātus lēmumus bez negatīvām sekām.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt….

Leave a Comment