Ziemā gaidāms lielāks Baltkrievijas organizēts migrantu pieplūdums uz Latviju

Pēdējo nedēļu laikā no jauna pieaudzis Baltkrievijas valdības organizētais migrantu pieplūdums Latvijā, paredzot mēģinājumus ievest Latvijā imigrantu viļņus no Irānas.

Vienlaikus 2024.gadā tiks pabeigta barjeras izbūve uz Latvijas un Baltkrievijas robežas, kas ir būtiska nelikumīgas pārvietošanās ierobežošanai. Valdība iepriekš bija izsludinājusi pagarināto ārkārtas stāvokli Ludzas, Krāslavas, Augšdaugavas novados un Daugavpilī, ko noteica nelegālo imigrantu pieplūduma pastiprināšanās. Šis ārkārtas stāvoklis būs spēkā līdz februārim.

Atlīdzība viena miljona eiro apmērā tiek piešķirta trīs mēnešu laikā, galvenokārt prēmiju veidā tiem, kuri strādāja rūpīgi. Pēdējā laikā ir vērojama pārpilnības atgriešanās, atzinību sniedzot Iekšlietu ministrijas valsts sekretāra vietniekam Dimitrijam Trofimovam. Šis Lukašenko valdības organizētais uzbrukums Latvijas robežām bija Baltkrievijas solis kopā ar savu nozīmīgāko kaimiņvalsti. Ņemot vērā nelegālās imigrācijas ietekmi uz Eiropas Savienību un tās kolektīvu Eiropu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment