Ģimene saprot, ka viņu suns varētu būt lācis pēc tam, kad dzīvnieks sāk staigāt pa māju uz divām kājām

Tikai dažas dienas pēc tam, kad parādījās ziņas par sievieti, kura atklājusi, ka viņas pirktais kucēns kādā Ķīniešu dzīvnieku veikalā patiesībā ir lapsa, ar līdzīgu slēdzienu nācis klajā vēl viens mājdzīvnieka īpašnieks. 

Kā vēsta “The Independent”, pirms diviem gadiem Su Jana no Kunmingas, Ķīnas provinces Junanas, atvaļinājuma laikā nopirka kucēnu, domājot, ka tas ir Tibetas mastifs un atveda dzīvnieku mājās. Jau no pirmās dienas Su Janu un viņas ģimeni iespaidoja mīluļa milzīgā apetīte. “Suns” katru dienu norija kasti ar augļiem un divus spaiņus ar nūdelēm.

Tikai tad, kad mājdzīvnieks sasniedza 250 mārciņas un sāka staigāt uz pakaļkājām, viņi saprata, ka tur ir kļūda. Šis “suns” patiesībā bija Āzijas melnais lācis.

Tā kā ģimene ir nedaudz (un pamatoti) baidījusies no savvaļas lāčiem un nav spējīga rūpēties par vienu no lielajiem radījumiem, kopš tā laika viņi savu bijušo ģimenes locekli ir pārvietojuši Džunnanas Savvaļas Glābšanas centru, kur tas saņem pienācīgu aprūpi no savvaļas dzīvnieku speciālistiem.

Avots: people.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment