Haizivs uzbrukums izglāba vīrieša dzīvību. Toreiz viņš to vēl nenojauta..

1

Finnu ģimene baudīja burvīgu atvaļinājumu. Vecāki kopā ar 10 un 6 gadus vecajiem puikām devās uz pludmali. Ģimenes galva Jūdžins nolēma doties okeānā viens pats. Vīrietis peldēja, kad pēkšņi uznāca liels vilnis. Jūdžins centās atgūt kontroli pār notiekošo un uzpeldēt pēc gaisa. Tajā brīdī viņš sajuta spēcīgas, asas sāpes mugurā. “Man nekad tā nebija sāpējis. Viss notika tik pēkšņi. Mani it kā iesita ar pātagu pa muguru.” Tomēr brīnumainā kārtā vīrietim izdevās izkļūt krastā saviem spēkiem.

12

“Tēti, kāpēc Tava mugura asiņo,” ar šausmām balsī jautāja mazais dēlēns, kad viņa tēvs iznāca krastā. Jūdžins saprata, ka viņam uzbrukusi haizivs. Viņš sajuta sāpes mugurā un plecos, kur haizivs bija atstājusi brūces. Bet ģimenes locekļi bija laimīgi, ka mīļotais vīrietis un tēvs tika cauri vien ar salīdzinoši mazu ievainojumu.

13

Pēc atvaļinājuma Jūdžins atgriezās darbā. Brūces sāka dzīt, bet sāpes mugurā pieņēmās spēkā. Vēl trakāk – sāpēs bija pārņēmušas vīrieša krūškurvi. Kad vīrietis naktī vairs nevarēja pagulēt sāpju dēļ, viņš nolēma doties pie ārsta.

Viņš baidījās, ka haizivs tomēr būs nodarījusi lielāku postu, nekā sākotnēji domāts. Viņam bija taisnība. Ārsts atklāja milzīgu zilumu uz pacienta krūtīm. Tomēr pārsteidzošākais vēl tikai sekoja. Analīzes un veiktās pārbaudes liecināja – Jūdžinam ir aknu vēzis.

14

Vēzi izdevās atklāt agrā stadijā, audzējs bija operējams, un Jūdžinam pat nevajadzēja iziet ķīmijterapijas kursu. Tomēr, ja nebūtu haizivs uzbrukums, iespējams, vīrietis vēl ilgi nedotos pie ārsta un neatklātu briesmīgo diagnozi – vēzis.

Avots: g8ozd.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment