VIDEO: Kristena bija aktīva bērnu vakcinācijas noliedzēja.. līdz visas viņas atvases briesmīgi saslima..

qw

Bērnu vakcinācija pret dažādām slimībām nav obligāts pasākums. Ja vecāki nevēlas to darīt, tad neviens viņus nevar piespiest pārdomāt. Varbūt vienīgi atvašu saslimšana ar slimībām, no kurām varēja izvairīties, ja mazie būtu saņēmuši potes.

Kristena (Kristen O’Meara) bija aktīva bērnu nevakcinēšanas atbalstītāja. Viņa bija meklējusi informāciju, kurā teikts, ka bērnu vakcinācija var novest pie dažādām alerģijām, autisma un citām veselības problēmām. Tā viņa domāja un tam ticēja līdz brīdim, kad viņas 5 gadus vecā meita un trīsgadīgās dvīnītes saķēra rota vīrusu. Arī vecāki saslima.

Kristena apgalvo, ka tajā brīdī jutusies vainīga. Viņai šķitis, ka zina visu, jo tik daudz lasījusi par vakcināciju kaitīgumu. Kristena uzskatījusi, ka vecāki, kas vakcinē bērnus paši ar galvu nedomā, tikai izpilda citu dotās pavēles.

Taču pēc ģimenes veiksmīgās atveseļošanās un bērnu vakcinēšanas sieviete sākusi apšaubīt vakcīnu noliedzēju argumentus. Viņa vēlas dalīties ar savu pieredzi, lai bērnu vakcinācijas pretiniekiem liktu padomāt divreiz.

VIDEO:

https://youtu.be/6D_e8Ra0_o4

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment