Horoskops 2021. gada decembrim: saules aptumsums un padomi visām zodiaka zīmēm

Galvenais astroloģiskais notikums decembrī ir Saules aptumsums. Ko tas nozīmē katrai zodiaka zīmei, stāsta astroloģe Miroslava Mironova.

Svarīgu notikumu virkne sākas ar Saules aptumsumu Skorpionā 4. decembrī, kura enerģijas būs aktīvas sešus mēnešus. Šis aptumsums katrai zodiaka zīmei noteiks konkrētu uzdevumu, kas būs aktuāls arī tuvākā pusgada laikā.

Pieņemts no saules aptumsuma nevis atbrīvoties, bet, gluži otrādi, izvirzīt sev jaunus, vēl nesasniegtus mērķus, pavērt savā dzīvē jaunus apvāršņus, lai tajā ielaistu kaut ko vairāk.

Auns

Pievērsiet uzmanību savam iekšējam es. Ir pienācis laiks pārveidot resursu un slepeno vēlmju, dzimumaudzināšanas un mistikas jomu. Ko no tā visa vēlies sevī atklāt? Varbūt pienācis laiks meklēt psiholoģisku, ezotērisku palīdzību vai uzzināt, kā investēt, lai kļūtu pārliecinātāks un bagātāks.

Vērsis

Tagad ir laiks sakārtot attiecības. Ko tu vēlies jaunu mīlestībā un sociālajā ziņā? Ir pienācis laiks pacelt latiņu un izvirzīt sev mērķi uzlabot attiecību kvalitāti, izveidot laimīgu aliansi, apprecēties vai sniegt plašākas konsultācijas sabiedrībai, kā arī paaugstināt atzīmes vai pārdošanas mērķi.

Dvīņi

Atteikties no pagātnes rutīnas un ikdienas, īpaši skolā/darbā! Varbūt ir pienācis laiks padomāt par veselību? Kādas labsajūtas procedūras jūs vēlētos veikt sev pirmo reizi? Varbūt jūs nekad neesat pierakstījies uz masāžu? Vai, iespējams, jau sen vēlējies iegūt dzīvnieku? Tagad ir pienācis laiks ļaut veselībai un rūpēm savā dzīvē!

Lasi vēl: Patīkami pārsteigumi: zodiaka zīmes, kas iekļuvušas burvju ziemas baltajā sarakstā

Vēzis

Novērtējiet savus projektus, radošumu un attieksmi pret mīļajiem. Kurš no tiem ir beidzis savu lietderību un prasa tīru lapu? Varbūt ir pienācis laiks izmēģināt sevi jaunos un radošos vaļaspriekos, par kuriem jau sen sapņoji? Negaidi brīnumu!

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment