Horoskops 2021. gada decembrim: saules aptumsums un padomi visām zodiaka zīmēm

Lauva

Pajautā sev, cik tu esi laimīgs, kādas attiecības tev ir ar mammu, un saki resnu NĒ visam negatīvajam mājās un savā garastāvoklī. Padomājiet par to, kā aprīkot istabu un ko jūs vēlētos, lai nodrošinātu pilnīgu komfortu. Varbūt tas prasīs remontu?

Jaunava

Parūpējies par savu apņēmību. Vai tev nav pienācis laiks atteikties no kautrības, pienākuma un sākt rīkoties drosmīgāk? Ar savām rokām uzstādiet sev mērķi realizēt vismaz vienu no savām vēlmēm. Varbūt kāds padomās par savu rakstīšanas talantu, kam jādod iespēja. Meklējiet pieeju un veidojiet jaunas paziņas saviem sasniegumiem.

Svari

Ja finanšu lietas jums neder, ir vērts pielikt punktu iepriekšējai pieejai. Ir pienācis laiks padzīt iekšējo krupi un atstāt pagātnes veidus, kā pelnīt. Padomājiet par to, kāds ienākumu līmenis jums ir nepieciešams? Ir vērts padomāt par pašcieņu un uztura veidu – ko tu vēlētos mainīt? Un noteikti mēģiniet sasildīt attiecības ar ģimeni.

Skorpions

Jūs kratīs no pilnīgas atjaunošanas, kas var pārveidot jūsu skatījumu uz sevi kā cilvēku, tēlu, veselību un pieeju dzīvei. Tāpēc šiem sešiem mēnešiem vajadzētu būt atvērtiem iespējām un eksperimentiem. Pieņemiet faktu, ka jūs vairs nebūsiet tas pats cilvēks. Vienīgais jautājums ir par to, kā izskatās jūsu Pro versija un ko tā dara. Tiecieties pēc viņas.

Strēlnieks

Iespējams, jums ir pienācis laiks pārdomāt savas iespējas un ceļojuma plānus — bez ārējas iejaukšanās. Pārtrauciet baidīties no liela mēroga un pārmaiņām. Mēģiniet izvirzīt sev optimistisku uzdevumu doties uz ārzemēm un, iespējams, iegūt dziļāku pieredzi.

Mežāzis

Pārdomājiet savu statusu sabiedrībā un tuvākajā vidē. Varbūt ir pienācis laiks beigt sapņot par mazumiņu un pārslēgties uz lielākiem sapņiem? Lielisks uzdevums būs kļūt par viedokļu līderi, parādīties medijos, izveidot savu blogu un satikt ietekmīgus cilvēkus.

Ūdensvīrs

Kas tavā sociālajā dzīvē tev vairs neder un traucē pašrealizēties? Mainiet mērķa sasniegšanas gaitu un pievienojiet sānu domāšanu. Padomājiet par savu sapņu darbu, jaunu karjeru un profesionālo izaugsmi. Kādu palīdzību jūs sniedzat un vēlaties sniegt cilvēkiem? Kas var kļūt par ienākumu avotu?

Zivis

Uzlabojiet attiecības ar tēti, pievienojiet savai dzīvei vairāk pateicības un pavadiet laiku kopā ar skolotājiem. Ir pienācis laiks nākotnei un izglītībai. Ir pienācis laiks doties tālāk par vienu valsti un vienu kultūru. Ko vēlies sākt nopietni studēt un kāda garīgā pieredze tevi interesē?

Lasi vēl: Vanga pareģoja lielu veiksmi piecām zodiaka zīmēm 2022. gadā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment