Horoskops 2022. gada februārim: daudzi no mums varēs mainīt savu likteni

Sāksies 2022. gada otrais mēnesis. Tas solās būt labvēlīgs, taču jūs joprojām nevarat iztikt bez speciālistu padoma. Mēģiniet atcerēties astrologu ieteikumus, lai neiekļūtu bardakā.

 

Zvaigznes un planētas tagad atrodas ideālā stāvoklī izpirkšanai, problēmu risināšanai un karmas attīrīšanai. Daudzi no mums varēs mainīt savu likteni. Galvenais ir vēlme un spēja pareizi noteikt prioritātes. Februāris būs ļoti nozīmīgs un produktīvs mēnesis, tāpēc neesiet slinki un veltiet laiku sekundāriem darbiem.

Auns

Aunam veiksies. Šie cilvēki būs ļoti izdevīgā stāvoklī, taču jau no pirmajām mēneša dienām viņiem var rasties zināmas problēmas saskarsmē ar cilvēkiem. Skaudīgie un nelabvēļi — no tiem ir jābaidās visvairāk. Auniem vajadzētu izmantot īpašus piekariņus, kas šādus cilvēkus atbaidīs un neļaus viņiem paņemt Aunam likteņa sarūpēto laimes gabaliņu. Astrologi arī iesaka sniegt pēc iespējas vairāk laipnības un pieķeršanās saviem mīļajiem un dvēseles radiniekiem. Tas ir ļoti svarīgi ziemas beigās.

Vērsis

Lai pārietu uz jaunu dzīvi un redzētu pozitīvas pārmaiņas apkārt, Vērsim ir jāpārtrauc negatīva domāšana. Šajā ziņā viņiem palīdzēs septiņi soļi ceļā uz patīkamām pārmaiņām. Jums nav jāslēpjas no ģimenes un draugiem. Tas var izveidot nepārvaramu neuzticības sienu. Ir svarīgi būt vidēji atklātam, godīgam un atklātam. Februāris ir arī palielinātas fiziskās aktivitātes laiks. Jūs varat un pat vajag vairāk staigāt, ceļot, sportot un vienkārši nesēdēt uz vietas šajās maģiskajās dienās bez retrogrādām planētām.

Dvīņi

Dvīņus gaida ārkārtīgi produktīvs mēnesis, jo Merkurs pārtrauc retrogrādi. Diemžēl tas notiks tikai 4. datumā. Līdz šim brīdim labāk neriskēt, tērējot naudu pa labi un pa kreisi. Trīs pārbaudīti veidi, kā ātri piesaistīt veiksmi jebkurā situācijā, palīdzēs Dvīņiem. Sākot ar 4. februāri, šie cilvēki paši sāks piesaistīt veiksmi un labestību. Tiem, kuri patiešām vēlas mainīt savu dzīvi, ir jāsper izlēmīgi soļi: nekas nenotiks pats no sevis. Ir svarīgi rīkoties aktīvi un drosmīgi.

Vēzis

Vēži ir ļoti empātiski, taču tie var būt bīstami. Īpaši tas attiecas uz šo februāri, jo nakts gaismekļi to saasinās. Daži manipulatori var izmantot Vēžu laipnību, un tas ir nepieņemami. Jums jāiemācās atteikties, lai velti netērētu laiku un pūles. Ja Vēži vēlas aizbēgt no rutīnas, tad var mainīt situāciju un doties atvaļinājumā. Ja ir vēlme vairāk strādāt un nopelnīt, biznesā var iet ar galvu. Galvenais neizdegt.

Lauva

Lauvai finanšu sfēra var kļūt izšķiroša. Šie cilvēki, iespējams, vēlēsies palielināt savus ienākumus. Ļoti noderēs sazvērestības panākumiem darbā, īpaši tiem, kuri pieraduši paļauties tikai uz sevi un ir centīgi. Par februāri var teikt vienu vienkāršu frāzi: “Mērķis attaisno līdzekļus.” Tas liek domāt, ka jums ir jārīkojas pārliecinoši un jātic, ka visi mērķi ir sasniedzami. Lauvas nav pazīstamas ar savu neatlaidību, taču februārī viņiem atkal un atkal jāatrisina neatrisināmas problēmas, līdz rezultāts ir apmierinošs.

Jaunava

Februārī Jaunavām jātiek galā ar mīlas problēmām. Zvaigžņu, planētu un jo īpaši Merkura stāvoklis ļaus viņiem visu pareizi izlemt. Salīdzinoši nesen Venera atbrīvojās no retrogrādes, tāpēc laiks ir vienkārši ideāls randiņiem un jaunu attiecību uzsākšanai. Galvenais ir pārbaudīt saderību. Darbs un bizness diezgan satricina nervus, bet romantika, mīlestība un izklaide ātri atveseļos Devu, atgriezīs viņu dzīves mīlestību un optimismu.

Svari

Paredzams, ka Svariem būs laiks, kurā viņi var kļūt gudrāki un gudrāki, labāki garīgi un psiholoģiski un fiziski spēcīgāki. Jūs varat nodarboties ar sportu, cīnīties ar sliktiem ieradumiem, pielāgot diētu un dienas režīmu. Tas arī palīdzēs atbrīvoties no aizvainojuma. Astrologi stingri attur šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus no savas pārliecības. Tas viņus var ievest lielās nepatikšanās. Februāris ir iespēju laiks, bet tikai tiem, kas iet pa izplānotu un pārbaudītu trajektoriju, nevis maldās no vienas puses uz otru.

Lasi vēl: Putns atsitās pret jūsu logu: zīmes un par ko tas liecina

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment