Horoskops 2022. gada februārim: daudzi no mums varēs mainīt savu likteni

 

Skorpions

Skorpioni varētu būt uzkrājuši daudz negatīvas enerģijas, ko viņi, iespējams, jau ir sākuši izšļakstīt saviem mīļajiem. Februārī ir svarīgi nelamāties ar tiem, kas ir dārgi. Sazvērestības no strīdiem un skandāliem palīdzēs ierobežot negatīvismu. Tiek atzīmēts, ka februārī Skorpionus sagaida neplānoti pārsteigumi dažādās dzīves jomās, piemēram, nejauša tikšanās ar kādu interesantu cilvēku, jaunu iedvesmas un ienākumu avotu rašanās. Visums ir viņu pusē, tāpēc jums ir jātic brīnumiem un neaizmirstiet par virzību uz priekšu.

Strēlnieks

Strēlniekam vajadzētu izvairīties no zodiaka zīmju pārstāvjiem ar negatīvu enerģiju. Februārī apkārt var būt daudz cilvēku, kuri uzvedīsies destruktīvi un uzmācīgi. Tie radīs daudz problēmu. Biznesā un darbā Strēlniekiem vajadzēs lielāku apņēmību. Šiem cilvēkiem ir drosme, bet dažreiz viņi nevar piespiest sevi sākt kaut ko darīt. Šādos brīžos labāk nemeklēt attaisnojumus un neiesaistīties otršķirīgās lietās. Tāpat astrologi ziemas beigās iesaka Strēlniekam neuzņemties visu uzreiz. Ir svarīgi būt konsekventam un pareizi noteikt prioritātes.

Mežāzis

Mežāži spēs sasniegt vēlamo rezultātu gan darbā, gan mīlestībā. Iespējams, ka grūtību klātbūtnē Mežāžiem gribēsies pamest visu un padoties, taču tas ir absolūti neiespējami, jo zvaigznes vēsta, ka veiksme ir tuvāk nekā jebkad agrāk. Jums vienkārši jāizdara pēdējais grūdiens. Zvaigznes ir šo cilvēku pusē, tāpēc dažādas neveiksmes vienā jomā var pārvērsties par triumfu citā.

Ūdensvīrs

Astrologi iesaka Ūdensvīram atcerēties, kas noved pie melnas svītras parādīšanās dzīvē. Februārī jāizvairās no šādām izdarībām un darbiem: veiksme būs lieliska, bet trausla. Ja visu uztversi viegli, pie apvāršņa var parādīties problēmas un nepatikšanas. Venera, kas pāris dienas pirms februāra sākuma pārstāja būt retrogrāda, Ūdensvīram dos daudz spēka, aktivizēs šo cilvēku slēptās iekšējās enerģijas rezerves. Viss liek domāt, ka tagad nevar sagaidīt laikapstākļus pie jūras.

Zivis

Zivīm ir ļoti labvēlīgs laiks iekšējām pārvērtībām, atpūtai, romantikai un komunikācijai. Darbs un darbi var būt nogurdinoši, bet meditācija noguruma mazināšanai palīdzēs atgūt spēkus īstajā brīdī. Zvaigznes un planētas kopumā ir ļoti pozitīvas, tāpēc šīs zīmes cilvēki var cerēt uz viņu palīdzību. Zivis sagaida spēcīgs pozitīvs impulss, taču tikai tad, ja viņas biežāk iesaistīsies darbībās, kas viņus iedvesmo un sagādā prieku. Pretējā gadījumā jums būs jācīnās ar apātiju.

Lasi vēl: 2022. gada februāra vidū 5 zodiaka zīmju dzīve krasi mainīsies: viņi kļūs bagātāki un veiksmīgāki

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment