Horoskops 2022. gada jūlijam Zodiaka zīmēm: varbūt šis ir mīlestības laiks?

Mēneša horoskops, kas piepildās un dod spēku.

Auns (no 21. marta līdz 20. aprīlim)

Jūlijā būsi norūpējies par sev tuvu cilvēku labklājību, viņu dzīves apstākļu uzlabošanu, kā arī par savējiem. Koncentrējieties uz saziņu, lai tie, kurus jūs mīlat, dzirdētu par jūsu idejām un ieteikumiem. Neuzspiediet viņiem neko, riskējot izraisīt strīdus. Paļaujieties arī uz nelokāmu apņēmību iegūt līdzekļus savu mērķu (gan profesionālo, gan personīgo) sasniegšanai.

 

Vērsis (no 21. aprīļa līdz 21. maijam)

Tev būs desmitkārtīga apetīte (jutekliskā, materiāla utt.) un spēsi nodot savas idejas, projektus un proporcijas, kuras būs jāmēģina iedzīvināt, piešķirot tām formu. Tomēr, pirms izsaki sev svarīgo, velti laiku pārdomām, jo ​​tavi vārdi var ietekmēt apkārtējo pasauli. Īpaši tas attiecas uz taviem mīļajiem, kuri patiesi uzklausīs, taču ne vienmēr visus tavus plānus un argumentus uztvers pēc nominālvērtības.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Ja parasti esi komunikācijas vadītājs, esi uzmanīgs komunicējot jūlijā, kad vari nedaudz zaudēt savaldību. Jums būs maigi jānodod cilvēkiem savas domas, nevienam neuzspiežot savu viedokli. Un, ja vēlaties finansējumu, algas palielinājumu vai parādīt savus talantus un sasniegumus, esiet tiešs, nelietojiet īsceļus un tā vietā (īslaicīgi) izsakiet savu neieinteresētību.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Saule tavā zīmē aicina tevi (pirms 22. datuma) bez kavēšanās uzsākt jaunu izplešanās ciklu. Kāpēc gan neizmantot šo iespēju, lai nostiprinātu savu autoritāti darbā, veidotu nākotnes plānus un sentimentālā līmenī padomātu par to, ko vēlētos paturēt vai izslēgt no pagātnes. Tu spēsi pieiet notikumiem priekšā (no 18. jūlija) ar pilnu faktu zināšanu un spēsi ievirzīt savu emocionālo dzīvi apzinātākā virzienā!

 

Lauva (no 23. jūlija līdz 21. augustam)

Ja Saule tev iesaka (līdz 22. datumam) padomāt, pirms rīkojies, tad no 5. datuma tev būs grūti savaldīt iekarošanas slāpes. Paļaujieties uz to, ka Venēra savā projektā apkopos to cilvēku balsis, kurus jūs mīlat, bet no 18. datuma apsveriet iespēju atkāpties no notikumiem un savas emocionālās pasaules, lai jūs varētu tai pieiet, pilnībā zinot faktus. Varbūt zvaigžņu patronāža nākotnē būs daudz labāka.

Jaunava (no 22. augusta līdz 23. septembrim)

Jūsu galvā ir plāni, un esat apņēmības pilns likt savam liktenim izdoties. Līdz 22. datumam jūs centīsities atklāt nākotni pēc saviem ieskatiem. Tev būs iespēja izpaust savas ambīcijas un sapņus (vai pat sākt tos īstenot), pat ja mēneša beigās kādam nāksies atkāpties no notikumiem. Iespējams, tagad ir pienācis laiks pielāgot savus plānus un stratēģijas, lai gūtu maksimālu labumu no spēles.

Lasi vēl: 2022. gada jūlijā veiksme pievērsīsies šīm 4 zodiaka zīmēm. Uzziniet, ko jaunais vasaras mēnesis jums ir sagatavojis

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment