Horoskops 2022. gada novembrim visām zodiaka zīmēm: kurus gaida tikai patīkami pārsteigumi

Pēdējais rudens mēnesis mums sola ne tikai lietusgāzes un sliktus laikapstākļus, bet arī daudz patīkamu pārsteigumu un negaidītas pārmaiņas.

Ko sagaidīt no mākoņainā novembra, vēstīs astroloģiskā prognoze.

 

Auns

Novembrī Aunam būs jātiek galā ar pagātnes kļūdām. Atcerieties, ka parastā pieeja neradīs jaunus rezultātus. Tikai ļaujot sev attālināties no vecām attieksmēm, jūs sasniegsiet to, ko vēlaties, un spēsiet atrisināt problēmsituāciju sev un apkārtējiem vislabvēlīgākajā veidā.

 

Vērsis

Šomēnes nāksies saskarties ar nopietnām iekšējām pārmaiņām, pārskatīt savu līdzšinējo attieksmi un uzskatus. Visas aktuālās problēmas tiks atrisinātas, tāpēc beidzot būs laiks sev.

Marsa retrogrāds joprojām negatīvi ietekmē jūsu dzīves finanšu jomu. Naudas lietas atlikt uz nākamā gada sākumu.

 

Dvīņi

Novembris Dvīņiem būs starprezultātu summēšanas mēnesis. Līdz 10. novembrim tev neticami veiksies, tāpēc centies, lai šajā periodā būtu laiks paveikt svarīgākās un grūtākās lietas. Daudzi mēneša otrajā pusē pieņemtie lēmumi nopietni ietekmēs tavu likteni. Novembra vidū jūs gaida romantiskas tikšanās.

Tie nenovedīs pie kaut kā nopietna, taču ļaus labi pavadīt laiku un izklaidēties. Mēneša beigas labāk veltiet uzkopšanai, nekārtību kārtošanai, iepirkšanās darbiem, kas izdaiļos interjeru vai atvieglos dzīvi.

Vēzis

Šis mēnesis Vēžiem būs salīdzinoši mierīgs. Taču pirmajā desmitgadē vari saskarties ar aizmirstām problēmām, kas noved pie konfliktiem ar mīļajiem. Centieties saglabāt emocionālo līdzsvaru un pieturēties pie skaidras pozīcijas. Veiksmīgs periods nāks no mēneša otrās puses.

Varēsi sākt īstenot ieceres, veidot attiecības, izpausties radošumā, kāpt pa karjeras kāpnēm. Novembra beigas velti veselības aprūpei, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem. Paņemiet nelielu atvaļinājumu un dodieties ceļojumā.

 

Lauva

Lai saglabātu harmoniju novembrī, Lauvām nāksies pārslēgt uzmanību no darba uz mājas lietām. Jūs varat šaubīties par izvēlētās darbības jomas pareizību vairāku uzbrūkošu neveiksmju dēļ. Mēneša vidū gaidāms kases čeks, uz ko jau sen cerēji. Tajā pašā laikā palielinās traumu un nelaimes gadījumu risks mājās un ārpus mājas. Tāpēc nedodieties garos ceļojumos un sāciet sarežģītus remontdarbus.

Ir iespējams saņemt nepatīkamas ziņas no mīļajiem. Taču līdz mēneša beigām visas problēmas būs viegli atrisinātas. Varēsi nostiprināt savu finansiālo stāvokli un paveikt lielāko daļu svarīgāko. Novembris noslēgsies ar liktenīgu iepazīšanos vai romantisku randiņu.

 

Jaunava

Mēneša sākumā Jaunava izjutīs iekšēju diskomfortu un aizkaitināmību. Šis nosacījums negatīvi ietekmēs saziņu ar ģimeni un kolēģiem. Skarbi vārdi un impulsīva rīcība radīs nopietnus konfliktus. Lai nesaasinātu situāciju, esi saprotošs un neesiet pārāk savtīgs. Mēneša otrajā pusē vari sākt apgūt ko jaunu. Pastāv iespēja saņemt interesantu karjeras piedāvājumu, kuram ir vērts piekrist.

Lasi vēl: Kurām zodiaka zīmēm 2023. gadā būs straujš pavērsiens

Tāpat šis periods ir labvēlīgs pārcelšanās un ģimenes stāvokļa maiņai. Novembra beigas būs pārsteigumiem bagātas. Saņemsi labas ziņas, kas palīdzēs mainīt savus plānus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment