Horoskops 2022. gada novembrim visām zodiaka zīmēm: kurus gaida tikai patīkami pārsteigumi

 

 

Svari

Pie skaidras plānošanas pieradušajiem Svariem novembra pirmās desmit dienas būs ļoti nestabilas. Nāksies vairākas reizes mainīt plānus un ātri pieņemt sarežģītus lēmumus. Pēc 10. novembra dzīve ieies mierīgākā virzienā. Šajā periodā ir jāapkopo starprezultāti, jāpabeidz iesāktie darbi, jāatmaksā parādi. Nevajadzētu dalīties ar kaut ko slepenu ar citiem, pastāv nodevības risks.

Novembra beigas veltiet palīdzībai tiem, kam tā nepieciešama, vai labdarībai. Parādiet rūpes par gados vecākiem radiniekiem vai piedalieties brīvprātīgā darba projektā.

 

Skorpions

Novembrī Skorpioni centīsies sasniegt globālus mērķus, taču saskarsies ar nepieciešamību ierobežot sevi vēlmēs. Šajā periodā jūs atradīsiet daudz šķēršļu, kas galu galā novedīs pie uzvaras. Līdzīgi domājoši cilvēki jūs aktīvi atbalstīs.

Paredzamas būtiskas izmaiņas ģimenes sfērā vai dzīvesvietas maiņa. Taču šie notikumi nebūs negaidīti, jo uz tiem braucat jau veselu gadu.

 

Strēlnieks

Novembris Strēlniekiem izrādīsies ļoti nepastāvīgs periods. Nepieciešamās informācijas un stabilitātes trūkuma dēļ jums būs jāatrodas bezizejā.

Tomēr nebaidieties no tā, jo veiksme ir jūsu pusē. Būsi elastīgs lēmumu pieņemšanā un gūsi ievērojamus panākumus gan karjerā, gan personīgajā dzīvē. Mēneša otro pusi veltiet ģimenes lietām, rūpēm par radiem un draugiem.

Mežāzis

Pēdējais rudens mēnesis Mežāžiem būs ļoti romantisks. No jums izplūdīs pievilcīga magnētiskā enerģija, piesaistot ne tikai pretējo dzimumu, bet arī naudu.

Visticamāk, attiecības ar otro pusīti pāries nopietnākā līmenī.

 

Ūdensvīrs

Novembrī Ūdensvīram būs kompetenti jānosaka prioritātes starp mājām un darbu.

Iespējami konflikti ar tuviniekiem, saasināties mājokļa problēma. Karjeras jomā pavērsies jaunas pievilcīgas perspektīvas.

 

Zivis

Mēneša sākums Zivīm būs jāvelta ģimenes problēmu risināšanai. Nebeidzama dokumentu kārtošana darbā jūs kaitinās. Svarīgu dokumentu parakstīšanu labāk ieplānot uz novembra pēdējo nedēļu (atliec šīs lietas vismaz uz 24. datumu).

Lasi vēl: Kurām zodiaka zīmēm 2023. gadā būs straujš pavērsiens

No 3. līdz 17. novembrim brīvajām Zivīm ir visas iespējas satikt savu mīlestību.

Leave a Comment