Horoskops 2022. gada septembrim visām zodiaka zīmēm

Astroloģe Irina Duškina pastāstīja, kā 2022. gada septembris iepriecinās un pievils katru zodiaka apļa pārstāvi.

Pēc ekspertes domām, pirmais rudens mēnesis būs neparasts un astroloģiskā ziņā bagāts. Šis ir Merkura, Jupitera, Saturna, Urāna, Neptūna, Plutona un Hīrona retrogrāda laiks, pilnmēness Zivs zīmē 10. septembrī, Merkura opozīcija ar Jupiteru no 3. līdz 18. septembrim, Saules un Plutona trigo. 19. septembrī Veneras pāreja Jaunavas zvaigznājā 5. septembrī, Saule Svaru zvaigznājā 23. septembrī.

Kā visi šie astroloģiskie notikumi ietekmēs dažādu zodiaka zīmju dzīvi, noskaidroja Runā Bildes žurnālisti.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Septembrī Auns nez kāpēc nolems, ka maigums un laipnība ir vājuma pazīme, un pārvērtīsies par īstiem rupjiem cilvēkiem un despotiem. Savādi, bet tieši laipnība palīdzēs sasniegt augstumus un panākumus. Tāpēc palēnini emocijas. Esiet harmonijā ar citiem un ar sevi, pretējā gadījumā konflikts atņems visus spēkus un enerģiju.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim nevajadzētu uzticēties intuīcijai – tā var izgāzties pašā izšķirošākajā brīdī. Rezultātā iespējamas problēmas un attiecību pasliktināšanās ar apkārtējiem. Tātad jūs nevarēsiet saglabāt savu reputāciju.

Lasi arī: “Spilgts pozitīvisma pieplūdums”: 2022. gada septembra pirmajā pusē 4 zodiaka zīmes būs virs spēcīga veiksmes un laimes viļņa

Necenties dominēt un nostādīt kādu viņa vietā – saņemsi bargu atraidījumu. Daži jūsu noslēpumi kļūs par plašu cilvēku īpašumu, tāpēc jūs gaida spriedze. Lai atjaunotu iztērēto enerģiju, nodarbojies ar garīgajām praksēm.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņus gaida gan ārējo, gan iekšējo pārvērtību un pārmaiņu mēnesis. Iespējami pavērsieni profesionālajā un personīgajā jomā. Jums būs unikāla iespēja kļūt par labāko sevis versiju.

Labs laiks darba un pat darbības jomu meklēšanai un maiņai, partneru un domubiedru meklēšanai, biznesa uzsākšanai. Personīgajā dzīvē jūs vēlēsities pārtraukt attiecības, un jūs to darīsit, savstarpēji vienojoties un absolūti nesāpīgi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment