Horoskops 2022. gada septembrim visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem jātiek galā ar apstākļiem. Šajā laikā jums nevajadzētu darīt neko izrādes dēļ un ar pateicības cerībām. Pretējā gadījumā jūsu laipnībai nebūs jēgas. Dariet visu nesavtīgi.

Plānu izjaukšana iespējama gan profesionālajā, gan personīgajā jomā. Mēģiniet kontrolēt savas emocijas. Septembra pēdējās dienās situācija uzlabosies.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas visus spēkus septembrī veltīs cīņai ar vientulību. Taču tev būs divas problēmas: pirmkārt, tu piesaistīsi pilnīgi nevajadzīgus cilvēkus, ar kuriem būs neērti, otrkārt, esi agresīvs un pārlieku kritisks, un cilvēki no tevis novērsīsies.

Arī sabiedriskās aktivitātes jūs neiepriecinās. Rezultāti nebūs tādi, kādus gaidījāt. Nogurdinošu emociju un enerģijas izpostīšanas mēnesis. Vislabāk ir nodarboties ar garīgām praksēm, ģimeni, biežāk būt pie dabas. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem vienkārši jāatpūšas, nevis jāsteidzina lietas un liktenis.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām septembris būs jaunu ideju un iedvesmas mēnesis. Jūs varat viegli un vienkārši atrisināt pat vissarežģītākās problēmas. Parūpējies par savu veselību. Mazāk atdzesējiet.

Finansiālus panākumus gūs tie zīmes pārstāvji, kuri ir saistīti ar komunikāciju un informāciju. Arī citas Jaunavas realizē savus plānus, taču ar lielu piepūli.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Līdz 23. septembrim Svarus pavadīs šaubas un diskomforts it visā. Šajā laikā nekas un neviens jūs neiepriecinās. Tikai tad, kad Saule būs tavā zīmē, kļūs vieglāk un tu atgūsi līdzsvaru. Šajā laikā jūs pārskatīsit savus principus un prioritātes, filtrēsit vidi un mainīsit mērķus.

Profesionālajā jomā labāk nodarboties ar aktualitātēm un neko jaunu neuzsākt. Personīgajā dzīvē būsi ar kaut ko neapmierināts un pat domāsi par attiecību pārtraukšanu.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem septembris būs raižu un problēmu mēnesis. Varbūt nepatīkamu mirkļu vai cilvēku atgriešanās no pagātnes. Ar finansēm problēmu nebūs. Ģimenes attiecībās būs neuzticība un abpusēji pārmetumi, greizsirdība un vēlme noskaidrot kādus nepatīkamus brīžus.

Vēl nedariet to, pretējā gadījumā ir iespējama šķiršanās. Centieties neminēt greizsirdības iemeslus un apspriediet traucējošos jautājumus klusi un mierīgi, bez apvainojumiem.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem septembris būs augusta lietu turpinājums. Pievērsiet uzmanību personīgajai dzīvei, risiniet ģimenes problēmas. Līdz 18. septembrim tevi kaitinās apkārtējie cilvēki un nelielas nepatikšanas. Situācija uzlabosies mēneša trešajā dekādē.

Lasi arī: “Spilgts pozitīvisma pieplūdums”: 2022. gada septembra pirmajā pusē 4 zodiaka zīmes būs virs spēcīga veiksmes un laimes viļņa

Tad varēsi rast pielietojumu saviem talantiem un idejām. Vientuļie zīmes pārstāvji savu dvēseles palīgu varēs atrast pēc 23. septembra. No negatīvām emocijām paglābs ūdens procedūras un masāža.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem būs mierīgs un pat ļoti priecīgs periods. Noskaņojums lielisks, uzdevumi skaidri un izpildāmi. Jūs varēsiet izpildīt un pat pārsniegt plānu.

Personīgajā dzīvē valda harmonija un savstarpēja sapratne, rūpes un interesanta kopīga laika pavadīšana. Vientuļiem Mežāžiem liktenis dāvās ilgi gaidīto tikšanos.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Septembri Ūdensvīri pavadīs ar lielisku noskaņojumu un pozitīvām emocijām. Bieži vien jūs būsiet uzmanības centrā. Pārliecību sniegs radu un draugu panākumi.

Daudzi slēptie punkti tiks noskaidroti, un jūs sajutīsiet patiesu atvieglojumu. Vārdu sakot, ļoti priecīgs un viegls mēnesis. Izbaudi.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Septembrī Zivīm beidzot būs jārisina ģimenes problēmas, kuras jau sen esi atlikusi. Beidz runāt – ķeries pie lietas. Šajā gadījumā jums jāpaļaujas tikai uz saviem spēkiem un gudrību. Iespējami konflikti un aizkaitinājums, nedrošība un neaizsargātība, vilšanās mīļotajos.

Vientuļās Zivis satiks savu dvēseles palīgu. Atliec iepirkšanos uz vēlāku laiku, pretējā gadījumā iztērēsi naudu kaut kam nevajadzīgam vai nekvalitatīvam.

Arī interesanti: Unikāla TABULA – tava karma pēc dzimšanas gada

Leave a Comment