Horoskops 2022. gadam, visām Zodiaka zīmēm

Mēģiniet izmantot astrologu ieteikumus, lai zinātu, ko sagaidīt šajos divpadsmit mēnešos.

Astrologi pastāstīja, kāds būs 2022. gads katrai no Zodiaka zīmēm. Mēģiniet izmantot ekspertu padomus, lai zinātu, ko sagaidīt šajos divpadsmit mēnešos. Kopumā šim vajadzētu būt diezgan mierīgam laikam, taču ļaunie gari ir sastopami jebkurā nekustīgā baseinā. Tātad 2022. gadā būs dažādas lamatas, kas padarīs kopainu un iespaidus par šo laiku. Eksperti analizēja dažas planētu uzvedības tendences un nonāca pie secinājuma, ka uzticamāko un atbildīgāko zodiaka zīmju pārstāvjiem 2022. gadā būtu jānes visvairāk.

Auns

Paredzams, ka 2022. gadā Aunam būs grūts, bet pārliecinošs virziens uz priekšu. Lai būtu vieglāk pieņemt lēmumus un kopumā pārvietoties pa dzīvi, astrologi iesaka periodiski iztīrīt informācijas telpu. Vēlams arī vairāk atpūsties un neiesaistīties darbā. Jāatceras, ka bez biznesa ir draugi, vaļasprieki, ģimene un radi. Jā, vienā brīdī neizdosies pievērst uzmanību visam un visiem, bet šogad vēlams vismaz nedaudz mēģināt to izdarīt. Aunam šajā jautājumā palīdzēs ilgtermiņa plānošana.

Vērsis

Vērsī mīlestībā ļoti nozīmīgs gaidāms pirmais pusgads. Apmēram līdz jūnijam šie cilvēki diezgan efektīvi piesaistīs pretējo dzimumu. Šajā laikā daudzi Vērši varēs atrast dvēseles palīgu. Lai jaunas attiecības nekļūtu par apgrūtinājumu, bet nestu laimi, vispirms jāpārbauda mīlestības saderība pēc dzimšanas datuma vai kā citādi. Periods līdz oktobrim Vērsim būs universāls laiks, kurā ceļu varēsi izvēlēties pats, bet gada nogali labāk veltīt darbam, biznesam un biznesam.

Dvīņi

Dvīņi ir cilvēki, kuriem glāze vienmēr ir līdz pusei pilna, spoži spīd saule un problēmas ir kaut kas īslaicīgs. Šī pieeja ir jāsaglabā visu 2022. gadu, jo īpaši sākumā. Šis gads mums nesīs daudz interesanta, taču diemžēl šo divpadsmit mēnešu notikumi nebūs bez slazdiem. Dvīņiem ir jāvelta savs laiks, lai izdarītu pārsteidzīgus secinājumus. Neveiksmēm un problēmām būs tīri enerģētiski iemesli, kas saistīti ar planētu un zvaigžņu nestabilitāti. Lai mazinātu nepatikšanas, astrologi iesaka Dvīņiem mazāk riskēt.

Vēzis

Katram no mums ir sava Zodiaka zīmes komforta zona. Vēžiem nākamgad nāksies viņu pamest ne reizi vien. Planētas liks šīs zīmes cilvēkiem saskarties ar dilemmu. Šajā gadījumā astrologi atgādina, ka nav pareizas vai nepareizas izvēles. Ir tikai viens, kas ir visnoderīgākais pašreizējā vidē. Ja sākas grūtību un problēmu periods, labāk nekrist apātijā un nesākt rakņāties sevī, lai atrastu melnās svītras iemeslus. Jo vieglāk Vēži uztver visu, kas notiek, jo veiksmīgāki tie būs.

Lauva

Jau gada sākumā astrologi Lauvām iesaka attīrīt māju no melnās enerģijas un negatīvās ietekmes no ārpuses. Tas palīdzēs piesaistīt laimi tiem, kuri jūt smagumu savās sienās un kuriem ir nepieciešams atbalsts. Šogad speciālisti iesaka šīs Zīmes pārstāvjiem nekrist galējībās. Mierīgums un mērenība būs svarīgs Lauvas laimes nosacījums. Viņi spēs pārvarēt slikto domu kaudzi, kļūt veiksmīgāki visās dzīves jomās, bet tikai tad, ja nedzinās zirgus un nesteidzas. Ir svarīgi pieņemt tikai apzinātus lēmumus.

Lasi vēl: Astrologs nosauc zodiaka zīmes, kurām decembrī bija paredzēts laimēt loterijā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment