Horoskops 2022. gadam, visām Zodiaka zīmēm

Jaunava

Jaunavai gaidāms vēlmju piepildījuma gads. Viņi varēs uzlabot sevi un savu dzīvi. Protams, šiem cilvēkiem var nākt vilšanās un problēmas, taču viņi ar tām viegli tiks galā. Tajā viņiem palīdzēs spēcīga intuīcija, kas saasināsies martā un no jūnija līdz oktobrim. Ir ļoti svarīgi atklāt partnerības tēmu 2022. gadā. Pēc iespējas vairāk jāsazinās ar jauniem cilvēkiem, jāuzklausa viņu padoms un jāmēģina strādāt komandā.

Svari

Svariem jāatceras, ka Visums darbojas saskaņā ar Visuma likumiem. Šie likumi atspoguļo to, kā vajadzētu dzīvot. Šis gads Svariem būs nedaudz neparedzams, tāpēc viņiem vajadzētu ievērot šos likumus, lai padarītu dzīvi nedaudz konsekventāku un padarītu darbu efektīvāk. Speciālisti arī iesaka uz dzīvi raudzīties caur optimisma prizmu. Īpaši tas attiecas uz mīlestības sfēru. Zvaigznes un planētas palīdzēs Svariem atrast laimi mīlestībā, bet tikai tad, ja viņi paši nodibinās kontaktus.

Skorpions

Gada pirmā puse var būt diezgan saspringta. Sadzīves nepatikšanas pastāvīgi nomainīs jaunas problēmas darbā un biznesā. Skorpioniem var šķist, ka visi ir pret viņiem, taču problēmas pamazām norims, neatstājot aiz sevis nekādu iznīcību vai sliktas atmiņas. Zvaigznes vēlas, lai Skorpioni izvairītos no pesimistiska skatījuma uz lietām. Jums arī jāuzrauga jūsu labklājība.

Strēlnieks

Gada pirmā puse ir ideāla ceļošanai, pārvākšanās, randiņiem. Astrologi iesaka periodiski mainīt vidi. Tas ir ļoti svarīgi 2022. gadā, jo no tā būs atkarīgi Strēlnieka panākumi. Kas attiecas uz dārgiem pirkumiem, labāk tos veikt no maija līdz jūlijam un no novembra līdz decembrim ieskaitot. Arī Tīģera gadā Strēlnieks varēs atrast jaunu, labi atalgotu darbu. Ja ir problēmas, nevajag nodarboties ar paškritiku, pašrakšanu. Tas ir viens no laba garastāvokļa zaudēšanas iemesliem.

Mežāzis

Gada sākumā Mežāži var būt liecinieki ne visai patīkamai situācijai. Astrologi iesaka visu dzirdēto vai redzēto paturēt noslēpumā, nevis izplatīt baumas. Ir arī vērts uzņemties lielāku iniciatīvu. Īpaši tas attiecas uz mīlestības sfēru. Ja Mežāzis meklē dvēseles palīgu, jums jārīkojas izlēmīgi un drosmīgi, neatkarīgi no dzimuma. Vēlā rudenī un vasaras sākumā netērējiet naudu. Astrologi arī iesaka atcerēties svarīgus sīkumus, nepalaist garām sīkumus, lai cīnītos ar izdegšanu un enerģijas deficītu.

Lasi vēl: Profesors brīdina: Kovids var sabojāt vēl daudzus turpmākos Ziemassvētkus

Ūdensvīrs

Ūdensvīram 2022. gadā vajadzētu atteikties no stratēģijas “mazliet no visa”. Jums jākoncentrējas tikai uz to, kas patiešām ir svarīgs. Jau pašā gada sākumā jāseko līdzi plāniem, lai nepieļautu kļūdas un nepamestu izvēlēto ceļu. Astrologi arī iesaka lietas darīt konsekventi, neizkliedējot enerģiju vairākos darbos vienlaikus. Ūdensvīra glābšanas riņķis būs saziņa ar draugiem un ģimeni. Vārdu un domu spēks palīdzēs Ūdensvīram mainīt nākotni. Jums jāsaglabā optimisms. Šī ir galvenā uzvaras atslēga.

Zivis

Šis ir diezgan labvēlīgs gads Zivīm, īpaši tiem, kas meklē savu aicinājumu. Tajā viņiem palīdzēs numerologu padomi, kā arī viņu cildinātā intuīcija. Svarīgos jautājumos nevajadzētu paļauties uz citiem. Iespējams, kāds mēģinās riņķot Zivis. Patstāvība un pašpietiekamība it visā ir galvenais veiksmes nosacījums. Gada nogalē Zivīs var atgriezties senas neatrisinātas problēmas. Viņi sāks provocēt šīs zīmes cilvēkus uz negatīvām emocijām, bailēm un kompleksiem.

Lasi vēl:  Naudas veiksme: 5 zodiaka zīmes var negaidīti kļūt bagātas ziemas sākumā

2022. gadā būs tie, kuri ir gatavi darīt labus darbus. Zodiaka zīmes ar spilgtu auru kļūs par laimīgākajiem cilvēkiem. Mēģiniet mācīties no viņiem kaut ko labu. Lai tev labs gads.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment