Horoskops nedēļai visām Zodiaka zīmēm no 21. līdz 27. Novembrim

Vispārējs horoskops.

Auns

Ir pienācis laiks pārskatīt savus dzīves mērķus: atmetiet tos, kas kļuvuši nesasniedzami vai neinteresanti, un uzstādiet sev jaunus. Izmaiņas acīmredzami ir nokavētas, visticamāk, pat vecās tapetes jūs kaitinās. Neizlādējiet savas dusmas uz citiem, labāk sāciet konceptuālu remontu.

Ceturtdien jauni piedāvājumi izklausīsies ļoti vilinoši, taču nekādu labumu vai baudu tie nenesīs – tīru birokrātiju un lieku laiku. Brīvdienās centies būt piekāpīgāks pret tuvinieku noskaņojumu, jo mēs visi neesam pasargāti no maldiem.

 

Vērsis

Nedēļa būs diezgan drudžaina un saspringta. Ļoti iespējams, ka būs nepieciešamas daudzas kustības kosmosā un nelieli braucieni. Var būt problēmas ar transportu. Esi uzmanīgāks ar naudu un dokumentiem, īpaši svešiniekiem.

Pastāv risks tos pazaudēt. Rūpējieties par saviem noslēpumiem, pretējā gadījumā jūs riskējat kļūt par tenku objektu. Piektdien ir iespēja atrast jaunu perspektīvu darbu. Arī šajā dienā randiņi būs veiksmīgi.

 

Dvīņi

Atmetiet nevajadzīgo problēmu un šaubu nastu un mēģiniet sagādāt prieku sazināties ar dabu un ar mīļajiem. Šonedēļ piepildīsies jūsu sapņi, cik ļoti pats liktenis darīs visu, kas tam nepieciešams. Jums pat nav jāpieliek īpašas pūles.

Darbā un personīgajā dzīvē viss ir jūsu labā. Jūs sajutīsiet dzīves harmoniju un pilnību.

Vēzis

Šonedēļ tev vajadzētu pievērst uzmanību savai apkārtnei, attiecībām ar partneriem, draugiem, radiem. Visticamāk, aizņemtības darbā dēļ nevarēsiet veltīt pietiekami daudz laika ģimenei. Pastāv briesmas pārvērtēt savus spēkus. Bērni prasīs daudz laika, nedēļas nogalē sarīkojiet braucienu uz muzeju vai braucienu pie radiem.

Šonedēļ būs smagi jāstrādā, lietas virzīsies lēnām. Bet tā ir taisnība, un šī sajūta dos pašapziņu. Trešdien būtu labi, ja jūs nedaudz pastrādātu ar kļūdām. Piektdien jāmeklē kopīgas intereses ar mīļajiem un jāmēģina kopā ar viņiem noorganizēt nedēļas nogales atvaļinājumu.

 

Lauva

Šonedēļ būs smagi jāstrādā, lietas virzīsies lēnām. Bet tā ir taisnība, un šī sajūta dos pašapziņu. Trešdien būtu labi, ja jūs nedaudz pastrādātu ar kļūdām.

Piektdien jāmeklē kopīgas intereses ar mīļajiem un jāmēģina kopā ar viņiem noorganizēt nedēļas nogales atvaļinājumu.

 

Jaunava

Šonedēļ var šķist, ka dzīve ir kļuvusi vieglāka. Daudzas problēmas atkāpsies vai pazudīs kā dūmi. Zvaigznes prognozē, ka paplašināsit savu sociālo loku un iegūsit jaunas paziņas.

Lasi vēl: Nauda nonāks tavās rokās: 4 zodiaka zīmēm 2022. gada novembra beigās veiksies finansiāli

Tikai neesi pārāk atklāts ar tiem, kurus labi nepazīsti. Ceturtdiena ir patstāvīgu lēmumu un darba diena, nevis tukša pļāpāšana.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment