Horoskops oktobrim visām Zodiaka zīmēm: kādiem pārbaudījumiem sagatavoties dažādām Zodiaka zīmēm

 

Svari

Nakts spīdekļi oktobrī palīdzēs Svariem aizvērt visus viņu neaizsargātākos punktus. Ir svarīgi strādāt pie sevis un mēģināt mainīt savu pasaules uzskatu un paradumus. Sazinoties ar apkārtējiem cilvēkiem, lielākā problēma var būt neobjektivitāte. Astrologi stingri iesaka izvairīties no tā izpausmēm, īpaši mīlas jomā.

Mēneša sākumā labāk ieplānot jaunas lietas, jo negatīvo dienu pārpilnības dēļ oktobra beigās tas var likt jauniem sākumiem sagādāt vairāk raižu nekā ieguvumu.

 

Skorpions

Mēnesis kopumā Skorpioniem būs ļoti labvēlīgs, taču tas nenozīmē, ka problēmu vispār nebūs. Īpašas zīmes palīdzēs viņiem apiet iespējamās nelielas nepatikšanas. Biznesā un darbā Skorpionu impulsivitāte būs viņu galvenais ienaidnieks. Jums jābūt metodiskam un mēreni uzmanīgam.

Oktobrī šajā pasaulē valdīs mīlestība, apņēmība, vēlme padarīt pasauli labāku. Skorpioniem ir jāseko šai tendencei. Vientulība un nevēlēšanās sazināties ar cilvēkiem var radīt problēmas un neveiksmes.

 

Strēlnieks

Strēlniekam oktobrī nāksies vairāk komunicēt ar cilvēkiem, arī svešiniekiem. Lai iekarotu sarunu biedru, varat izmantot ekspertu padomus. Šī prasme noderēs gan mīlestībā, gan biznesā. Lai kārtējo reizi neiedzītu sevi stresā, jāļauj sev atpūsties no biznesa, mainīt situāciju.

Tāpat nevajadzētu zaudēt modrību, jo šis būs ļoti svarīgs periods, kurā var notikt kaut kas liktenīgs, taču Strēlnieks to nepamanīs. Jums ir jāsamazina temps un jāsāk pamanīt svarīgās mazās lietas.

 

Mežāzis

Mežāži var sākt pārveidot savu mājokli – sākt veikt remontu, iegādāties mēbeles, pārkārtot. Tas palīdzēs izvairīties no garastāvokļa svārstībām un stiprinās enerģiju un veselību.

Astrologi uzskata, ka oktobris būs ideāls laiks, lai mēģinātu izlīgt ar mīļajiem un draugiem. Ir pienācis laiks, kad jāatzīst savas kļūdas vai jāpiedod tās citiem. Tātad Mežāži uzlabos savu karmu.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri var pavadīt savu laiku un enerģiju, meklējot jaunu hobiju. Vienkāršs numeroloģisks aprēķins palīdzēs paātrināt procesu. Arī oktobrī vari meklēt jaunu darbu, meklēt dvēseles palīgu. Romantika un komunikācija ir tas, kas Ūdensvīram dos spēku un pārliecību par sevi.

Jums nav jāatsakās no saviem vārdiem un solījumiem, ja nevēlaties zaudēt savu reputāciju darbā un biznesā. Svarīgi ir arī uzturēt savu mājokli ideālā kārtībā – regulāri veiciet tīrīšanu un atbrīvojieties no vecām nevajadzīgām lietām. Venera un Merkurs atrodas Ūdensvīra pusē, tāpēc viņu dzīve mainīsies uz labo pusi.

 

Zivis

Zivīm oktobrī vajadzētu būt uzmanīgākām ar sociālā loka izvēli. Šāda pieeja būs ārkārtīgi pozitīva gala rezultātam. Dažas nepatikšanas var sākties no divdesmitā oktobra. Problēmu apogejs būs pašās mēneša beigās, tāpēc svarīgi turēties pie pazīstamiem krastiem un neriskēt veltīgi.

Lasi vēl: Noslīkst naudas jūrā: Pāvels Globa nosauca trīs zodiaka zīmes, uz kurām veiksme sabruks

Zivīm nevajadzētu likt spieķus citu cilvēku riteņos, pat ja tās agrāk tās kaitināja. Jebkurā situācijā jums jāpaliek labsirdīgam un mierīgam.

Leave a Comment