Ir pienācis laiks visu mainīt! Merkurs un Plutons dod iespēju iegūt bagātību. Horoskops 2022. gada jūlijam 3 zodiaka zīmes

 

Arī STRĒLNIEKIEM ir visas iespējas gada otrajā pusē pilnībā apmierināt visas savas ambīcijas un realizēt vērienīgākos plānus. Pēc astroloģiskās parādības jūlijā jūs varat sākt aizmirst par jebkādām lielām finansiālām problēmām. Turklāt parādi, aizdevumi, parādi, kas kādu vajā jau ilgu laiku, līdz vasaras beigām nogrims aizmirstībā. Būs vairāki notikumi, kas vislabvēlīgāk ietekmēs tavu finansiālo stāvokli. Šo visai patīkamo dzīves mirkļu vaina galvenokārt būs profesionālajās iemaņās. Citiem ir paveicies no nedaudz citas puses. Veiksmīga nekustamā īpašuma vai automašīnas pārdošana. Uzvarošs vai ienesīgs darījums, kas saistīts ar digitālo naudu. Beidzot kāds saņems mantojumu vai ziedojumu par nekustamo īpašumu.

Gadījumi un projekti, kas ilgu laiku nenesa augļus, ir pēc iespējas ātrāk jāaizmirst. Konkrēti, varēs virzīties uz priekšu, lai viss tikai vislabākajā veidā ietekmētu finansiālo situāciju, tas būs iespējams tikai tad, ja ienāks svaigas idejas un daudzsološi priekšlikumi. Jaunas cenas, jaunas daudzsološas iespējas, kas paveras šajā grūtajā laikā, noteikti dod iespēju kļūt bagātam ātrāk nekā jebkad pēdējā desmitgadē.

Tuvāk rudenim Strēlnieki var droši plānot svarīgus un lielus darījumus ar nekustamo īpašumu. Veiksme naudas lietās būs jūsu pusē. Neaizmirstiet par visa veida krāpniekiem un ļaundariem, kuri ir daudz tuvāk, nekā jūs domājat.

Lasi vēl: Andželas Pērlas mīlas horoskops 2022. gada jūlijam

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment