Ir pienācis laiks visu mainīt! Merkurs un Plutons dod iespēju iegūt bagātību. Horoskops 2022. gada jūlijam 3 zodiaka zīmes

Debesis sola trīs zodiaka zīmēm iespēju sākt kļūt bagātam. 2022. gada 18. jūlijs, Merkura opozīcija Plutons. Izpētes un pārdomu laiks ir beidzies. Ir pienācis laiks sākt palielināt savus ienākumus un plānot savu nākotni. Pēc horoskopa Tīģera gada otrais vasaras mēnesis trim zodiaka apļa pārstāvjiem solās būt ļoti daudzsološs un uzmundrinošs.

VĒZIS, Tev noteikti jāsāk plānot jebkādi pasākumi un izmaiņas gada otrajai pusei. Pirmkārt, viss, kas saistīts ar biznesu vai pieprasītu profesiju. Droši vari nebaidīties riskēt, galvenais ieklausīties savā intuīcijā, kas noteikti parādīs pareizo ceļu!

2022. gada 18. jūlijs, Merkura opozīcija Plutons. Šo dienu var droši uzskatīt par sākumpunktu tavas bagātināšanās sākumam. Gada otrajā pusē Vēža naudas izjūta kļūst vienkārši pārsteidzoša. Zvaigznes iesaka biežāk ieklausīties sevī, savās vēlmēs un intuīcijā.

Vienīgais, ja tādi ir, pat nelieli naudas darījumi šķiet aizdomīgi, tad labāk tos atlikt. Finanšu veiksme jūs pavadīs, tā arī paglābs no krāpniekiem un negodīgiem cilvēkiem. Bet, kā saka, tos, kas ir uzmanīgi, Dievs glābj.

Vārdu sakot, jums ir pienācis laiks atvērties un novirzīt visu savu dabisko potenciālu komercdarbībai vai vismaz kaut kā ar to saistītai darbībai. Jo ambiciozāki ir jūsu plāni, jo vairāk enerģijas jums būs, jo vairāk rezultātu jūs varēsit sasniegt.

Nebaidieties riskēt un speriet radikālus soļus. Saprāta robežās tas noteikti radīs finansiālus panākumus.

SVARIEM ir arī iespēja gūt finansiālus panākumus. Viņi tevi gaida, ja izpildīsi tikai dažus nosacījumus, pirmkārt, profesionālo atzinību, otrkārt, varēsi gūt panākumus jaunā, inovatīvā, perspektīvā biznesā un projektos.

Daudzi no zodiaka apļa pārstāvjiem var droši rēķināties ar ienākumu pieaugumu gada otrajā pusē. Merkurs opozīcijā Plutonam veicinās dažādu vilinošu piedāvājumu rašanos jūlija beigās, pateicoties kuriem varēsi sākt pelnīt ļoti labu naudu.

Pirms Svariem, kuri pārstās visu nemitīgi pārvērtēt, bet ātri, reizēm tīri uz vienas intuīcijas, pieņems atbildīgus lēmumus, pavērsies labas nākotnes perspektīvas. Dažos gadījumos, protams, kaut kas būs jāatsakās. Bet kopumā šajā jautājumā nebūs būtisku grūtību.

Īpaši veiksmīga būs biznesa uzsākšana vai darba maiņa. Ja plāno vairāk vai mazāk apjomīgus skaidras naudas darījumus, tad jūlija otrā puse tam ir īstais laiks. Atklāsi lieliskas iespējas papildus ienākumiem, kas neapšaubāmi pozitīvi ietekmēs tavu finansiālo stāvokli.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām nevajadzētu valkāt saderināšanās gredzenu

Bet atkal neaizmirstiet, ka aplis ir pilns ar viltībām un krāpniekiem. Atcerieties – nevienam neko, ne par sevi, ne par saviem plāniem. Un nedod Dievs, kurš var lielīties ar saviem panākumu gadījumiem.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment